Meisje (9) stuurt hartverwarmende brief aan David Luiz

Nadat Brazilië vorige week verloor van Duitsland huilde er niemand zo hard als David Luiz. De Braziliaanse voetballer zei op tv: ‘Ik wilde gewoon mijn mensen laten lachen.’

Daarop besloot de 9-jarige Ana Luz een brief te sturen naar de speler. David plaatste hem op zijn Instagram…

De brief:

Hoi David Luiz,
Mijn naam is Ana Luz. Ik heb alle wedstrijden met Brazilië tijdens de World Cup gekeken en ik vond het leuk om naar je spel te kijken. Ik denk dat je niet verdrietig hoeft te zijn, want je speelde goed en deed je best. Je was een goede captain. Het leven is zoals het is, soms verliezen mensen en soms winnen ze, toch moeten mensen blij zijn.
David Luiz, jij bent mijn kampioen.

Ana Luz Penna Reale

Waarop Luiz reageerde:

Many thanks princess Ana Luz, loved your letter! And thanks to all Brazilians for all the support! I’ll never give up my dreams, and I will always strive to give back all that love I receive! God bless you all!

Ahhhhh, zo lief…

Reageer op artikel:
Meisje (9) stuurt hartverwarmende brief aan David Luiz
Sluiten