Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 30 dec 2016

Meisje krijgt meest beschamende kerstcadeau ooit van haar moeder. Of toch niet…

Toen de 18-jarige Shelby Donovan haar kerstcadeautje uitpakte, kreeg ze de schrik van haar leven. Met het schaamrood op de kaken vroeg ze zich af wat haar moeder haar in godsnaam had gegeven. Sinds ze haar verhaal op Twitter heeft gedeeld ligt heel internet in een deuk.

‘Ik bleef er maar naar staren, en het enige wat ik kon bedenken was dat het een seksspeeltje was. Maar waarom zou mijn moeder mij dat voor het gezicht van de rest van de familie willen geven?’, vroeg Shelby zich af. Dit is wat ze kreeg:

LEES OOK: Meisje (6) regelt haar eigen online kerstcadeautjes met de vingerafdruk van haar moeder

Toen Shelby’s moeder doorhad dat de hele familie zat te gniffelen om het cadeau én het gezicht van haar dochter, had ze door waar haar cadeau op leek. Snel zei Shelby’s moeder dat het absoluut niet is wat het lijkt. ‘Ik zou je nóóit een dildo voor kerst geven!’ Wat het cadeau dan wel is?

Een doodgewone bekerhouder, dus. Gelukkig kon Shelby er de humor wel van inzien. Net als haar oma, die de briljante woorden ‘business in the morning, fun at night’ sprak. Shelby zette de foto op Twitter, die als een razende het internet over ging. De foto’s van haar kerstcadeautje hebben inmiddels duizenden likes gekregen. En terecht, als je het ons vraagt.

Zo ga je nooit (meer) de fout in: De psychologie van het geven van een goed cadeau

Twitter

Reageer op artikel:
Meisje krijgt meest beschamende kerstcadeau ooit van haar moeder. Of toch niet…
Sluiten