Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 12 okt 2017

Het beeld van dit meisje (11) als ze hoort dat ze wordt geadopteerd, vergeet je nooit meer

Een 11-jarig meisje kreeg onlangs te horen dat haar pleegouders haar eíndelijk mochten adopteren. Zelfs het grootste ijskonijn zal nog moeite hebben het droog te houden bij haar reactie. 

Pleegouders

Juf Jackie Alexander kreeg de dankbare taak om de 11-jarige Tannah te verblijden met het nieuws dat haar pleegouders haar na een jarenlang juridisch proces eindelijk mogen adopteren. Tannah weet niet meer hoe ze het heeft wanneer haar juf het goede nieuws vertelt. Het meisje springt in haar armen en lijkt niet meer van plan Jackie ooit los te laten.

Knuffel

‘Het is zo moeilijk geweest om hen deze emotionele strijd te zien voeren. Mijn liefde voor dit gezien is zo gegroeid en ik heb zoveel van ze geleerd, omdat ze ondanks alle teleurstellingen positief bleven. Ik denk niet dat ik ooit helemaal zal weten hoe dit moment zal voelen. Een klein meisje vertellen dat ze voor altijd bij haar gezin mag blijven, is de kers op de taart. Ik kan die knuffel niet eens omschrijven… ik heb haar een miljoen keer gekust. Dit is het pure bewijs dat in een wereld van onrust en conflict, er nog steeds licht en vreugde gevonden kan worden in alledaagse dingen.’

Tannah wordt geadopteerd door Jeff en Jen Fisher. Het stel adopteert tegelijkertijd met Tannah nog een 2-jarig en 6-jarig kind. De adoptie wordt waarschijnlijk in november afgerond – en vanaf dan heeft deze 11-jarige eindelijk een veilige thuisbasis.

Dit stel adopteert 7 broertjes en zusjes die in verschillende pleeggezinnen gescheiden waren. 

Love What Matters

Reageer op artikel:
Het beeld van dit meisje (11) als ze hoort dat ze wordt geadopteerd, vergeet je nooit meer
Sluiten