Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Verhalen 14 dec 2017

Meisje wint het internet met haar dramatische moodboard om een kat te krijgen

Als kinderen een doel hebben en daar niet vanaf willen wijken moet je van goede huize komen om ze te weerstaan. Zo ook dit 13-jarige meisje die per se een kat wil adopteren uit het dierenasiel. Nu nog papa overtuigen, dacht ze. Ze bedacht een ‘wall of shame’ om haar vader te laten inzien dat hij eigenlijk een hardvochtige, slechte man is om niet zo’n lief katje te adopteren.

Danielle Grubisic plaatste een fotoserie op Twitter waar je een ‘verdriet muur’ ziet, gemaakt door haar 13-jarige zusjes. Haar pogingen om haar vader te overtuigen om toch een kat te nemen – terwijl hij dit herhaaldelijk aangaf niet te willen – is subliem. De schuld en schaamte tactieken die zij toepast om haar vader een rotgevoel te geven zijn werkelijk spot on.

LEES OOK: Onderzoek wijst uit dat kinderen meer van hun huisdier houden dan van een broertje of zusje.

My little sister made a “wall of sorrow” to make my dad feel bad so she could get a cat.. well it worked – Danielle

In de fotoserie zie je een reeks met foto’s waaronder een ‘wall of shame’ met tekeningen van zielige katjes, briefjes met de boodschap ‘wat doe je me aan’. De beschuldigingen uit naam van de katten in asiels maken diepe indruk op twitterende mensen. En gelukkig ook op haar vader.

Haar manipulatie technieken werkten zo goed dat haar vader uiteindelijk overstag is gegaan. De foto van papa met een spinnende kat op schoot is het bewijs van een succesvolle strategie.

Wat deze vader uiteindelijk overstag deed gaan is hoogst waarschijnlijk het meesterstuk van een foto waarop je een kat ziet huilen, met een pijltje erbij en de legendarische woorden ‘dit komt door jou’.

Dit meisje komt er wel. Wij zien een toekomst weggelegd voor haar in een baan waar overtuiging goed van pas zal komen.

LEES OOK: Dol op katten, dan is er misschien wel dit met je aan de hand.

Reageer op artikel:
Meisje wint het internet met haar dramatische moodboard om een kat te krijgen
Sluiten