Noortje Molenaar
Noortje Molenaar Kids 16 jun 2017

Magische foto’s: meisje ziet bruid aan voor prinses uit haar favoriete boek

Er was eens… een klein meisje en een kersverse bruid.

Het begin van een magische dag. Dat sprookjes soms wél ‘bestaan’, ondervond dit 2-jarig meisje uit Washington. Tijdens een wandeling met haar moeder gebeurde er iets heel bijzonders. Toen ze onderweg op straat een bruid tegenkwamen, stond de wereld van het meisje even stil.

Favoriete sprookjesboek

In februari was de grote dag voor Scott en Shandace Robertson: ze gingen trouwen. Een deel van de foto’s werd gemaakt in een bepaalde wijk van Seattle. Tegelijkertijd maakten een peutermeisje en haar moeder hun dagelijkse wandeling. Toen het meisje de bruid zag, stopte ze abrupt en kon haar ogen niet van de prachtige jurk af houden. Iedereen had al snel door dat ze dacht dat Shandace de prinses was uit haar favoriete boekje – die ze nota bene mee had onder haar arm.

Bijzondere ontmoeting

Het was zo’n bijzonder moment, dat trouwfotografe Stephanie Cristalli direct haar camera er weer bij pakte en ook deze ontmoeting vastlegde.

Bruidegom Scott plaatste de magische foto’s op Imgur, die vervolgens ruim duizend reacties kreeg. Shandace vertelt over de bijzondere ontmoeting aan Huffington Post: ‘De kleine meid was sprakeloos, ze had vooral een grote glimlach op haar gezichtje. Ik kon aan haar zien dat ze helemaal in de wolken was.’

Bruidsboeket

Prinses Shandace gaf het meisje een bloem uit haar bruidsboeket cadeau.

Toen kon haar dag natuurlijk helemáál niet meer stuk! Het geluksvogeltje.

LEES OOK: Deze bruid heeft wel een heel bijzonder bruidsmeis-je

Knuffel

En als kers op de taart eindigde de rendez-vous met een heuse prinsessenknuffel. ‘Ik vroeg of ik het meisje mocht houden,’ lacht Shandace. ‘Je kunt wel zien hoe magisch en hartverwarmend dit was! Het maakte onze dag extra bijzonder.’

Ach, zo lief!

En ze leefden nog lang en gelukkig…

Ook zien: 21 x magische foto’s van sprookjeshuwelijken

Foto’s: Stephanie Cristalli

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Huffington Post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Magische foto’s: meisje ziet bruid aan voor prinses uit haar favoriete boek
Sluiten