Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Mind 28 dec 2016

Met de Milly Pie krijg je inspiratie & een organizer in één klap(pertje)

Elk jaar start ik met een nieuwe offline agenda. Het geeft me houvast en ik vind het heerlijk om een beetje te droodelen en friemelen in mijn verse hulp om het nieuwe jaar goed te beginnen. En nu heb ik eindelijk de ideale organizer gevonden voor mijn chaotische bestaan.

‘Goh, wat een goeie agenda heb je gekocht’ kopte de man vanochtend. ‘Echt iets voor jou, ga je hem ook gebruiken?’ De man kent me. Hij weet A dat ik een hopeloze chaoot ben die B heel veel goeie intenties heeft en C daar over het algemeen weinig van bakt. Regelmatig helpt hij me met orde in mijn chaos te scheppen met handige excels voor administratie en overzicht.

Administratie vlekken

Ik krijg er rode vlekken van in mijn nek. Bij het woord administratie gebeurt er iets fysieks met mij. Een onbehaaglijk gevoel kruipt er over me heen waar ik meteen van weg wil rennen. En toch hou ik ergens ook van georganiseerd zijn. Maar dan moet het wel een beetje leuk zijn. Enter de Milly Pie.

Voor vrouwen zoals jij en ik die het druk hebben en durven te reflecteren

Een moeder slash vriendin slash hoe je noem je eigenlijk een leuk nieuw contact dat nog geen vriendin genoemd kan worden, want daarvoor is het te vroeg, maar moeder van het schoolplein klinkt ook weer zo sneu. Goed, dit is duidelijk iets voor een volgend artikel. Ilja dus, die leuke moeder die best wel eens een vriendin zou kunnen worden, ja van het schoolplein, inderdaad. Die vroeg mij of ik een nieuwe agenda wilde uitproberen die door twee leuke Nederlandse vrouwen bedacht is. Vrouwen zoals jij en ik. Die werken of het druk hebben met het runnen van het gezin en een heel huishouden en daarnaast ook nog leuke hobby’s en vriendinnen hebben waar ze hun tijd aan willen besteden. Vrouwen die ook op zichzelf durven te reflecteren. Wat er goed gaat in hun leven, of in hun week en die zichzelf willen verbeteren zonder dat het zo’n heilige moeten en vingertje omhoog-situatie wordt.

Nu wil je natuurlijk weten wat de Milly Pie nu zo leuk, anders, goed, interessant en nodig maakt. Ik heb ‘m maar even in een lijstje gegoten voor je, lekker overzichtelijk.

De Milly Pie:

  1. Het is een klappertje, en ik hou enorm van klappertjes waarin je nog kan schuiven en als je kliedert en knoeit en moet strepen en krassen kun je gewoon een nieuw blaadje toevoegen. Zo blijft ‘ie netjes en blijf ik blij.
  2. Achterin zit een vakje met een verborgen notitieblok waar je dus die velletjes uit haalt om in te voegen.
  3. Er zitten vellen met ontzettend geinige spreuken bij, die je ook nog serieus aan het denken zetten.
  4. Er zit een stap-voor-stap uitleg bij hoe je zo’n agenda kunt gebruiken en daar hou ik van, want zo makkelijk als schrijven me soms afgaat zo moeilijk vind ik organizen.
  5. Het zit vol met leuke opdrachten om erachter te komen wat je wilt.
  6. En hoe je dat gaat bereiken.
  7. De reflectie pagina aan het einde van de maand helpt je om verder te komen voor een volgende keer.
  8. Een spin off van mijn favoriete slogan van Nelson Mandela zit erin: ‘Sometimes you win, sometimes you learn’.
  9. Je kunt elk moment ‘instappen’, omdat je zelf de dagen invult en je de klapper kunt indelen naar je eigen wensen.
  10. Ze hebben er een leuk filmpje van gemaakt om het nog makkelijker te kunnen uitleggen.

Wat je verder nog moet weten is dat je hem hier kunt bestellen en dat hij niet goedkoop is, maar het wel waard. Voor 49,95 krijg je hem thuisgestuurd van de Milly Pie dames. Mocht je hem gaan gebruiken laat ons dan vooral even weten wat het je brengt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Met de Milly Pie krijg je inspiratie & een organizer in één klap(pertje)
Sluiten