Redactie
Redactie Lifestyle 3 november 2014

Met deze 5 tips maak je jouw slaapkamer winterproof

Het is koud, nat (oké, november begon warm) en voor je het weet valt er sneeuw. Het leven heeft zich van buiten naar binnen verplaatst en we brengen meer tijd door in de slaapkamer. Is die van jouw al winterproof?

1. Het is tijd voor je winterdekbed

Vervang je zomerdekbed voor een winterdekbed. Heb je geen extra winderdekbed? Kies dan voor laagjes met extra dekens waar je lekker onder kunt kruipen. Wanneer je een echte koukleum bent, kun je een elektrisch deken aanschaffen.

2. Tapijt op de vloer

Vanuit je warme bed met blote voeten op de koude vloer terecht komen, dat is pas naar! Met een kleed of tapijt creëer je een zachte en vooral warme landing.

3. Sfeerverlichting

Tijdens de donkere dagen kun je wel wat extra licht gebruiken. Een lichtsnoer in de slaapkamer is helemaal van nu en geeft net dat beetje extra sfeer.

4. Kussens

‘s Avonds ga je vroeg naar bed en het is heerlijk om dan weg te zinken in een zee van kussen, daarbij staat het mega-knus.

5. Open haard of kachel

Het kan zomaar zijn dat je een open haard of kachel in de slaapkamer hebt of nog wilt aanschaffen. Erg knus en warm! Let op dat het niet te warm wordt, want dan zweet je de tent uit!

Reageer op artikel:
Met deze 5 tips maak je jouw slaapkamer winterproof
Sluiten