Iris Kodde
Iris Kodde Lifestyle januari 4, 2016

Met deze agenda’s wordt jouw 2016 écht geen rommeltje

Ook al is het misschien slechts een goed voornemen: een georganiseerd jaar is nooit verkeerd. Hoe jij je zaakjes op orde houdt, kan totaal verschillen van hoe anderen dit doen. Zoveel smaken, zoveel agenda’s.

Want tegenwoordig heb je zelfs agenda’s die gebaseerd zijn op je interesses. Onze favorieten:

[STAP stap=”1″]

De agenda voor de mega georganiseerde vrouwen

Deze agenda zit vol met handige frutsels. Een budgetplanner en doelenoverzicht per maand, wekelijks ruimte voor je boodschappen, huishoudklussen, notities en wat je gaat koken. Super georganiseerd en ook niet geheel onbelangrijk: ontzettend vrolijk.
Kijk op Cosmox.nl voor een inkijkexemplaar. En hier kan je hem ook kopen!

[STAP stap=”2″]

De elke-dag-een-vraag-agenda

Het is vast super verrassend, maar deze agenda stelt je elke dag een persoonlijke vraag. Super leuk voor de mensen die graag nadenken over zichzelf en het leven. Elke keer weer een verrassende vraag waar je misschien toch weer gaat nadenken over iets waarvan je het zelf nog iet wist. Je kunt hem hier bekijken en eventueel kopen!

[STAP stap=”3″]

Een echte taal-agenda

Deze agenda heeft voldoende ruimte voor al je afspraken (ja, zelfs met een drukke planning), maar staat daarnaast ook vol met prachtige teksten uit de Bijbel, citaten en leuke invulpagina’s. Bekijk hem hier!

[STAP stap=”4″]

Voor de vrouwen met een hoop gedachtes

Deze agenda biedt wat minder ruimte voor afspraken, maar juist erg veel ruimte voor notities. Hier kun je dus al je lieve, leuke, zware, maar ook stoute gedachten in kwijt. Of misschien wel die geniale ideeën die je altijd in de trein verzint! Hier zie je meer!

[STAP stap=”5″]

Een agenda voor de buitenlevers

Een agenda is perfect voor iedereen die geniet van het buitenleven, maar daarnaast ook onwijs houdt van uitgebreid koken. Hij staat vol mooie foto’s van de natuur, maar er bevinden zich ook vele recepten in deze agenda. Waar kan je hem vinden? Hier!

[STAP stap=”6″]

Passion Planner

Deze agenda is er in verschillende soorten en maaten: de schoolagenda, de agenda voor het kalenderjaar of zelfs een agenda zonder vaste data. Je kunt hem niet alleen, zoals iedere andere agenda, aanschaffen, maar je kunt hem ook downloaden en vervolgens zelf printen. Kijk op Passionplanner.com voor meer informatie (en om hem dan natuurlijk te kopen)!

Welke agenda is perfect voor jou? Reageer op onze Facebook!

Lees ook: Zo prop je sporten in een overvolle agenda >

Reageer op artikel:
Met deze agenda’s wordt jouw 2016 écht geen rommeltje
Sluiten