Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids januari 4, 2016

Met deze bizarre gadget kun je je ongeboren baby muziek laten luisteren

Zin om je baby nu al kennis te laten maken met de hitjes van tegenwoordig? Je kunt vanaf nu je ongeboren kindje al voorzien van lekkere deuntjes dankzij de BabyPod. Ik herhaal: de BabyPod (welkom in 2016 dames en heren).

Wat? Jawel, een iPod voor je ongeboren kindje. Het apparaatje is ontwikkeld in Spanje, en volgens experts van Institut Marquèz heeft het apparaatje een positieve werking op het brein van ongeboren baby’s. Het instituut deed onderzoek naar het gehoor van foetussen, en het bleek dat zij al in de zestiende week van de zwangerschap reageren op verschillende geluiden. Oke, tot hier kunnen we het volgen.

Bron: babypod

Vaginaal inbrengen

Maar daarvoor moet je wel echt de BabyPod gebruiken volgens de makers, want ongeboren baby’s zijn niet in staat om geluiden van een uitwendige speaker op te pakken. Hier haken we af, want baby’s kunnen wel degelijk geluiden horen door de buikwand heen. Hoe het werkt het apparaat? Je brengt het roze speakertje vaginaal in (ja, écht), zodat die bij het hoofdje van je baby komt te zitten. De geluidsgolven komen op die manier (ongehinderd) bij je baby binnen. De BabyPod speelt muziek af met een maximaal volume van 54 decibel.

Wat denk jij van dit apparaat? Laat het ons weten op Facebook!

Waarom muziek de beste multivitamine is >

Reageer op artikel:
Met deze bizarre gadget kun je je ongeboren baby muziek laten luisteren
Sluiten