Met deze spannende speeltjes til je Pasen naar een hoger niveau

Een gedekte ontbijttafel, samen lekker eten en erop uit. De volgende dag brunchen met familie en daarna uitbuiken op de bank. Pasen in een notendop! Hoewel, dit jaar geef jij de paasdagen een extra dimensie met deze spannende speeltjes voor in de slaapkamer. Wij hebben een lijstje samengesteld met items waarmee jullie je sowieso niet zullen vervelen.

Quality time met de familie die je niet zo vaak over de vloer hebt is fantastisch. Om de brunch voor te bereiden ben je vroeg opgestaan en heb je ruim de hele ochtend in de keuken gestaan. Daarom is het belangrijk dat jij en je wederhelft niet vergeten om ook tijd voor elkaar vrij te maken. De speeltjes van EasyToys zorgen ervoor dat je de paassferen naar een hoger niveau tilt. Je kunt ze nu met (tijdelijke) fikse kortingen inslaan.

Eén ei is geen ei


Heb je zin om de spanning al wat op te bouwen tijdens het eten? Dan is het roze vibrerende ei je partner in crime. Breng het eitje in bij jezelf en geef de afstandsbediening aan je partner, zodat die kan bepalen wanneer jij geniet. Het ultieme voorspel dat veel goeds voor de rest van de avond belooft.

De paashaas bestaat wél


Deze buttplug met konijnenstaart leent zich perfect voor rollenspellen. Het speeltje is prima geschikt voor beginners, als je maar rustig te werk gaat en goed observeert hoe je partner erop reageert.

Spannend paaspakket


Maak de paasdagen extra spannend door je partner van tevoren een klein cadeau te geven. Het sexpakket voor beginners zorgt ervoor dat je samen de spanning al wat opbouwt. Er zitten genoeg speeltjes in om jullie twee dagen zoet te houden.

Alle ballen verzamelen


Met de kegelballetjes met gewicht kun je je bekkenbodemspieren trainen en je vagina strakker maken. Dit zal ervoor zorgen dat je clitoris nóg gevoeliger wordt en je hoogtepunt intenser aanvoelt. Wedden dat jullie hier allebei van zullen genieten? O ja, ze voelen zacht aan. Ook niet ook niet onbelangrijk.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Met deze spannende speeltjes til je Pasen naar een hoger niveau
Sluiten