Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Algemeen 3 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Met deze tool bereken je dé bestemming voor de me-time vakantie waar je zo naar verlangt

De koude dagen zijn weer voorbij en nu kunnen we eindelijk een klein beetje van de lente proeven. Maar die zomer lijkt nog veel verder weg dan we zouden willen. Gelukkig kun je nu al een beetje wegdromen bij die welverdiende me-time op een perfecte bestemming die helemaal bij je past. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder op start klikken!

Me-time

We begrijpen maar al te goed dat je nek rood uitslaat als je alleen al aan me-time denkt (want druk, drukker drukst), maar tijd voor jezelf reserveren is een must. En dat doe je natuurlijk het liefst in de zon, op een plek hier ver vandaan die je alle rust geeft die je nodig hebt.

Matchmaker

Geen drukte, geen mensenmassa’s, maar zon, zee, strand en een cocktail in je hand. Klinkt als het paradijs, niet? Sunweb Excellent zal je niet teleurstellen, want daar vind je vijftig fantastisch mooie hotels, waar jij je helemaal kunt terugtrekken om compleet tot rust te komen. Denk aan schitterende kamers, heerlijke privézwembaden en eindeloze stranden waar relaxen een vereiste is.

Kies even helemaal voor jezelf en ontdek met de Matchmaker waar jij je me-time gaat doorbrengen.

In samenwerking met Sunweb

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Met deze tool bereken je dé bestemming voor de me-time vakantie waar je zo naar verlangt
Sluiten