Redactie
Redactie Persoonlijk 17 okt 2014

Mijn naam is Bond en ik help je met je sociale leven

Punt van discussie: we hebben honderden vrienden op social media en slechts een enkeling zien we ook echt in het dagelijks leven. Soms zit je hoofd zo vol, dat je zelfs die paar mensen ‘vergeet’ of er gewoonweg niet aan toekomt om ze te bellen of te zien. Maar: er is een app. Bond, is de naam.

Of dit echt nodig is? Aan de ene kant zijn al die vrienden op Facebook een leuke bijkomstigheid, om bijvoorbeeld die neef in Zuid-Afrika te checken of een oud-klasgenoot. Maar geef toe: de mensen die we echt graag willen blijven zien, dat zijn er maar een paar. En in het drukke bestaan van alledag schieten ze echt wel door ons hoofd, maar vinden we de tijd maar niet om ze ook daadwerkelijk te spreken. Gelukkig is er sinds kort ‘Bond’.

Hi, my name is Bond

Hoe werkt de (gratis!) app? Jij geeft aan wie met wie je dagelijks, wekelijks of maandelijks in contact wil blijven. Dit kan door ze een berichtje te sturen, even te bellen of door ze te Facebooken. Jij plant in wanneer je wat naar wie wil sturen of wanneer je iemand wil bellen. Zie het als een agenda die een reminder stuurt. Wij gaan ‘m uittesten. Wat vind jij? Hieronder geven we je alvast een kijk in de wereld van ‘Bond’. Oordeel zelf.

Reageer op artikel:
Mijn naam is Bond en ik help je met je sociale leven
Sluiten