Anne Broekman
Anne Broekman Mind 12 juli 2016

Milestone Cards voor moeders zijn briljant!

Ja, túúrlijk zijn die eerste stapjes, tandjes en omrol-moves van jouw kleintje hartstikke knap. Maar hallo, zullen we onze eigen prestaties ook even in het zonnetje zetten? Die zijn minstens zo memorabel…

Gebroken nachten, gierende hormonen, zwangerschapskilo’s, lekkende borsten en gehuil, veel gehuil. De eerste maanden als kersverse moeder zijn niet bepaald een picknick. En terwijl we iedere mijlpaal van ons kleintje bejubelen met zo’n leuke Milestone Card, nemen we onze eigen kleine overwinningen voor lief. Twee Australische moeders brengen daar nu verandering in. Becky Feiner en Esti Zilber ontwierpen heuse Mum’s Milestones kaarten, en eerlijk is eerlijk: ze zijn briljant, hilarisch en pijnlijk herkenbaar!

Becky en Esti hebben beiden twee kleine kinderen. Tijdens hun vele gesprekken werd het idee voor deze kaarten geboren: ‘We brachten samen veel tijd door als nieuwe moeders, en bedachten hoe we de dingen waar wij over praatten niet terugvonden in de bestaande producten of wat je op social media leest. We moesten lachen over hoe de baby mijlpalen worden gevierd met prachtige foto’s van baby’s, maar dat niemand erkent waar nieuwbakken moeders doorheen gaan,’ vertelt Esti Zilber in een interview aan Mashable Australia. Hun idee was een schot in de roos: de eerste partij kaarten was binnen een maand uitverkocht.

Welke kaarten vind jij herkenbaar als nieuwe moeder? Praat mee!

Van de eerste keer ondergespuugd worden tot je kind laten vallen: 8 mijlpalen in het moederschap!

[likebutton]Meer van dit soort grappige artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Reageer op artikel:
Milestone Cards voor moeders zijn briljant!
Sluiten