Redactie
Redactie Beauty 18 feb 2015

Modenieuws: Topshop opent in Amsterdam

Op 26 februari kunnen liefhebbers hun modehart ophalen bij de eerste flagshipstore van Topshop in Europa. Op de Kalverstraat in Amsterdam opent de modeketen haar deuren en je kunt er terecht voor vrouwenmode, mannenmode én beauty producten.

Een opening moet gevierd worden en daarom heeft Topshop vijf exclusieve items ontworpen voor TOPMAN die alleen in Amsterdam verkocht zullen worden (neem je man dus mee!). De Nederlandse modeontwerper Michael van der Ham draagt ook een steentje bij aan de opening met een bijzondere canvas tas voorzien van zijn iconische prints.

De grote baas Sir Philip Green gaf te kennen dat er in de toekomst meerdere Topshop-winkels in Europa zullen komen. Amsterdam is een goede eerste locatie want, internationaal georiënteerd en stijlbewust! Ha! Die steken we in onze zak.

Wij zijn vooral nieuwsgierig naar de beauty afdeling waar je advies kunt inwinnen bij een van de make-up consultants. Moeite met kleding kopen? Boek dan een afspraak bij de kleding stylisten voor persoonlijk kleding advies, dan is succes gegarandeerd!

Zie hier: een greep uit de keyitems, speciaal voor Amsterdam geselecteerd

Wist je dat dít de perfecte jurk voor jouw figuur is? >

Reageer op artikel:
Modenieuws: Topshop opent in Amsterdam
Sluiten