Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 20 okt 2017

Moeder onthult waarom ze zo lang in de badkamer zit

Kinderen zijn engeltjes, maar soms heb je als moeder tijd voor jezelf nodig. Een moeder van twee kinderen vaan 1 en 3 jaar oud, deelt op Imgur haar geniale hack voor als ze hoognodig wat me-time nodig heeft.

Haar truc? Ze sluit zichzelf op in de badkamer om even te genieten van een momentje voor zichzelf mèt wat chocolade, mais qui.

De moeder schrijft er de hilarische tekst bij: ‘Mijn kinderen denken vast dat ik de grootste poep ter wereld aan het doen ben.’ Ze legt uit: ‘Ik eet het merendeel van de week ontzettend gezond en had gewoon even zin om ongestoord van een lekkere snack te genieten. Zonder dat mijn kinderen continue zouden vragen om een hapje of zouden huilen terwijl ik het opat.’

My kids probably think I'm taking the world's longest poo.

Herkenbaar

Haar bericht is herkenbaar voor andere ouders. Onder haar bericht verschijnen als een razende andere verhalen. ‘Mijn jongens willen alles eten wat ik ook eet. Soms ga ik naar de garage om te doen alsof ik moet werken maar dan zit ik stiekem cake naar binnen te werken.’ En een ander schrijft: ‘Ik heb een kleine koelkast in mijn slaapkamer waar ik mijn snacks achter slot en grendel bewaar.’ Een ander verbaast zich over het feit dat de moeder überhaupt alleen de badkamer in is gekomen: ‘Ik kan al zes jaar niet meer alleen naar de wc.’

LEES OOK: Moeder maakt geniale badkamer-regels voor als ze staat te douchen of op de wc zit

De kinderen

En voor wie zich afvraagt wat er ondertussen met de kinderen is gebeurd, die vermaakten zich ook goed. ‘Ze hadden snacks om te eten en speelgoed om mee te spelen. Het was prima voor de korte tijd die ik nodig had voor mijn time-out.’

Zoveel – of eigenlijk weinig! – tijd hebben moeders voor zichzelf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Imgur

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder onthult waarom ze zo lang in de badkamer zit
Sluiten