Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 10 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder krijgt een briljant briefje van onbekende in de supermarkt

Met een kleuter naar de supermarkt gaan, wordt in sommige landen gebruikt als martelmethode. Niet echt natuurlijk, maar het zou maar zo kunnen. Met een beperkt budget in beperkte tijd met een 4-jarige alle rijen waarbij de neonkleurige verpakking precies op ooghoogte staan gepositioneerd af gaan onder het oog van veroordelende voorbijgangers stelt engelengeduld nógal op de proef.

Briefje

Dat weet de Britse moeder Zoe Langer ook. Middenin zo’n helse supermarktervaring vond ze opeens een briefje van een totaal onbekende. ‘Je doet het geweldig’, stond op het briefje geschreven. ‘De wijn vind je in gang nummer 23. Van de ene moeder voor de ander.’ Alsof dat nog niet lief genoeg is, had de vrouw er ook nog een voucher ter waarde van tien pond bij gestopt.

Overweldigd

Zoe kan haar ogen niet geloven en deelde de actie op een Facebookpagina voor ouders. ‘Ik ben zo overweldigd! Een ontzettend lieve vrouw zag me duidelijk worstelen met mijn aapje van een dochter en gaf me dit briefje met een voucher om wijn te kopen. Dit gebaar zal ik de rest van mijn leven onthouden.’

‘Mensen als jij maken de wereld een mooiere plek en jouw vriendelijkheid alles voor me betekende.’ Hoe één vrouw het vertrouwen in de mensheid herstelde.

briefje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder krijgt een briljant briefje van onbekende in de supermarkt
Sluiten