Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 16 februari 2017

Moeder bevalt van drieling, maar krijgt de verrassing van haar leven

Soms is een zwangerschap zo bizar dat je het verhaal ervan bijna niet kunt geloven. Dat van Kimberley Fugate (42) is er zo een. Ze wist lange tijd niet dat ze zwanger was, bleek toen een drieling te verwachten en hop, daar kwam nóg een verrassing.

Kate kwam er achter dat ze zwanger was, toen ze al dertien weken onderweg was. Toen artsen haar vertelden dat ze ook nog eens in verwachting was van een drieling, was dat een enorme kers op de taart voor Kimberley en haar man Craig. Kimberley en Craig kregen tien jaar geleden al een dochter, Katelyn, maar hadden nog een kinderwens.

LEES OOK: Dit koppel krijgt een vierling en hun reactie moet je zien

Omdat het hen niet lukte om via de ‘normale’ manier zwanger te raken gingen Kimberley en Craig het IVF-traject in. Na dertien weken zwangerschap hoorde Kimberley dat ze niet één, niet twee, maar drie kindjes zou krijgen. Hoewel dat tijdens de bevalling niet helemaal waar bleek, toen de verloskundige na drie baby’s nóg een paar voetjes zag. Die drieling bleek dus óók nog eens een eeneiige vierling. ‘Toen ik hoorde dat er nog een kindje in mijn buik zat, was ik in shock. Ik kon het niet geloven’, vertelt ze nu, een tijd later, aan CNN.

Het gebeurt 1 op de 729 duizend keer dat er ‘spontaan’ een vierling wordt geboren, maar dat ze dan ook nog eens identiek zijn, is een kans van een op dertien miljoen (!). De vierling is inmiddels een jaar oud, en gaan als een speer. ‘Ik voel me de allergelukkigste moeder van de hele wereld met mijn vijf meisjes’, zegt Kimberley.

Wauw! Je blijft kijken naar deze fotoshoot van een identieke vierling

littlethings.com

Reageer op artikel:
Moeder bevalt van drieling, maar krijgt de verrassing van haar leven
Sluiten