Schattig: deze moeders toveren hun dochter om tot mini-me

Twinning = winning

Kids

Als je dochter een fashionista in de dop is, zijn verkleedpartijtjes een feest. Moeder Alexis Brown (19) is nogal handig met naald en draad en besloot daar gebruik van te maken toen ze op een dekbedovertrek met een gezellig printje stuitte. En dat inspireerde ons weer om nog meer van die twinning moeder-dochter duo’s te zoeken.

Bijpassend haarbandje

Alexis maakte van de lakens een matching pakje voor haar en haar 9 maanden oude dochtertje Khloe. Als kers op de taart knutselde ze ook nog een bijpassend haarbandje in dezelfde print voor het (allerschattigste) meisje.

‘Ik vond dit dekbedovertrek en vond het meteen leuk – en aan Khloe’s gezicht kon ik zien dat zij dat ook vond. Dus ik dacht: waarom zal ik er geen matching outfits van maken? Het was een superleuk maar eenvoudig ontwerp’, vertelt Alexis aan Cosmopolitan. En inderdaad: het is wel héél snoezig dit.

Alexis is niet de enige die haar dochter omtovert tot mini-me. Nou is je kind natuurlijk allesbehalve een modeaccessoire, maar als jullie er allebei vrolijk van worden… waarom niet? Hoe gezellig zijn ook deze moeder-dochter (en een enkele bereidwillige zoon) duo’s:

 

Munday morning with the Munday gals👯 #mundaymornings #twinningalways #mundaygals

Een bericht gedeeld door KALEY MUNDAY (@kaleymunday) op

Weekends are for dress ups 💕#picnicready #vintage #matchymatchy

Een bericht gedeeld door Sheree Commerford (@captainandthegypsykid) op

Al blijven deze twee toch wel by far onze fashion favoriet:

@bennyharlem #catgkmuse 👑🖤

Een bericht gedeeld door Sheree Commerford (@captainandthegypsykid) op

Ook schattig: deze vader die zijn dochter in de meest geweldige outfits steekt.

Cosmopolitan