Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 21 maart 2017

Haha! Moeder doet geniale zet om tijd voor zichzelf te maken

Als moeder kún je wel eens denks: ik zou nu het liefst mijn been eraf schroeven en aan mijn kind geven om aan te hangen, zodat ik eindelijk tijd heb om mijn kop koffie te drinken of vijf minuten onder de douche te staan. Een moeder kwam aardig in de buurt met haar geniale actie voor een beetje vrije tijd.

Op de Chileense Facebook-pagina Maternidarks kunnen moeders hun ervaringen over het ouderschap met elkaar delen, en zo deed ook deze anonieme moeder met een briljante actie. ‘Mijn kind gaat nu door een fase dat als ik uit het zicht ben hij meteen begint te huilen. En ik moest de lunch maken. Hij wil niet dat ik hem vasthoud of met hem speel, hij wil gewoon dat ik bij hem ben. Hij kijkt me niet aan, hij checkt alleen of ik (of mijn been) nog wel bij hem in de buurt ben.’

LEES OOK: 8 tips die je moet weten om je ochtend soepel te laten verlopen

Briljantie van de bovenste plank

De moeder in kwestie besloot daarom een spijkerbroek te pakken en nét te doen alsof ze zelf op de bank zat. Humor. En praktisch. ‘Ik zette mijn schoenen eronder en deed een stel knuffels in de broekspijpen, zodat het net leek of ik zelf daar zit. Ik heb even snel lunch kunnen maken en ik ben zelfs een aantal keer naar de badkamer geweest zonder enige problemen.’ Wij kunnen alleen maar zeggen: she nailed it. Next level.

De post is intussen al duizenden keren geliked. Je weet dus wat je de volgende keer te doen staat, als je even naar de keuken, de wc of de badkamer moet…

Haha! Moeder maakt briljante badkamer regels om alleen te kunnen douchen

Reageer op artikel:
Haha! Moeder doet geniale zet om tijd voor zichzelf te maken
Sluiten