Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 30 jul 2014

Moeder filmt dochtertje die gevaarlijke val maakt

Dit filmpje is ‘trending’ maar niet om de reden die we zouden willen. Dit had ook heel slecht kunnen aflopen…

Deze keer brengen we je een filmpje voor de discussie. Het verhaal: moeder maakt filmpje van dochter die bang is voor een kermis attractie. al gierend van de lach filmt de moeder hoe haar dochter aangemoedigd door haar niet door aan draaiende buis kruipt, maar ‘m vastpakt. Gevolg: meisje draait mee met de buis. Uiteindelijk valt ze (gelukkig niet op haar hoofd), maar het had veel slechter kunnen aflopen.

De moeder blijft filmen en lachen en OMG roepen, het broertje staat er verbijsterd bij te kijken. Nadat het meisje valt en weer opstaat lijkt het wel mee te vallen. Dat ze zegt: ‘Mammie, ik vond het leuk’ is een doekje voor het bloeden. Wat ons betreft had de moeder veel eerder kunnen ingrijpen of in ieder geval haar telefoon laten vallen en naar haar toe kunnen rennen om te kijken of het wel goed ging, maar van de reacties die op Youtube volgen lusten de honden geen brood. En nu de discussie:

Bekijk het filmpje eerst hier:

Op Youtube wordt de moeder volkomen afgefakkeld door een deel van de 1 miljoen kijkers. Onverantwoord gedrag, idioot dat ze het filmpje plaatst, etc… Daarentegen krijgt ze ook bijstand van mensen die het wel vinden meevallen.

Wat vind jij? Is dit leuk voor Youtube of hoort een moeder dit niet te doen. Praat mee op de Famme Facebook.

Reageer op artikel:
Moeder filmt dochtertje die gevaarlijke val maakt
Sluiten