Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 15 februari 2017

Moeder fotografeert haar twee tweelingen die er echt geen zin hebben

Dat een fotoshoot met kinderen vaak beter uitpakt als je het niet regisseert bewijst de foto die moeder en fotografe Juliet Cannici van haar vier kinderen maakte. Ze beviel na een zwaar IVF-traject op 26 januari dit jaar opnieuw van een tweeling. De band die de twee tweelingen met elkaar hebben is nu al ijzersterk.

Juliet en haar vrouw Nikki wilden, ondanks dat het eerste IVF-traject waarna zij Nico en Siena (2) kregen, dolgraag weer voor een kindje gaan. Tot hun grote vreugde raakte Juliet weer zwanger van een tweeling: Gia en Gemma.

Alvast knuffelen

‘Nico en Siena waren zo ontzettend verheugd op hun nieuwe zusjes. Tijdens mijn zwangerschap kropen ze heel schattig tegen mijn zwangere buik aan om alvast met ze te knuffelen. Nu ze geboren zijn, zijn ze ook zo vreselijk lief voor ze. Het is geweldig om te zien hoe ze hun zusjes vasthouden en voeden’, vertelt Juliet aan The Huffington Post.

LEES OOK: 6 x waarom het geweldig is om een tweeling te zijn

Verschillende outfits

Toen de jongste tweeling elf dagen oud was plande Juliet en Nikki een newborn shoot met hun vier kids. Ze kochten verschillende outfits waarin ze de kinderen hesen voor een extra leuk effect. Wat bleek? De kinderen hadden daar helemaal geen zin in. ‘Nico en Siena raakten zo ontzettend verveeld van die geregisseerde foto’s, dat ik besloot ze even een time-out te geven en daarna wat ‘losse’ foto’s van hen te maken.’

Symbool voor de band tussen tweelingen

En dat pakte véél beter uit dan gedacht, want toen Nico en Siena vrijspel kregen pakten ze meteen hun twee zusjes en begonnen ze te knuffelen. ‘Het mooie is dat ze ook elkaar meteen aanraakten. Deze foto is zo waardevol. De tweelingen staan met elkaar in verbinding en dat is een mooi symbool voor de band die ze allevier hebben’, zegt Juliet. Zij hoopt dat mensen blij worden van de foto, en kunnen zien hoe mooi en speciaal de band tussen broertjes en zusjes is. Het resultaat is cuteness factor 10, als je het ons vraagt.

Geluk voor twee! 6 redenen waarom het fantastisch is om moeder van een tweeling te zijn

Foto’s: West On Jade Photography via Huffington Post

West On Jade Photography

Reageer op artikel:
Moeder fotografeert haar twee tweelingen die er echt geen zin hebben
Sluiten