Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids april 26, 2018

Moeder is furieus nadat ouder cadeautasje na kinderfeestje teruggeeft

Het is op veel kinderfeestje traditie: na de festiviteiten worden de feestneuzen naar huis gestuurd met een cadeautasje waar nog een kleinigheidje in zit. Een moeder stond raar te kijken toen ze na het partijtje van haar dochter het cadeautasje retour kreeg. 

Logeerpartijtje

De reden: de moeder in kwestie vond het cadeautasje ‘teveel van het goede’. De moeder van de jarige Jet wist niet wat ze meemaakte. Ze had de cadeautasjes riant ingepakt omdat het logeerpartijtje van haar dochter goedkoper uitviel dan verwacht. De meiden hadden een leuke avond gehad met pizza, taart en een film terwijl ze elkaars nagels lakten en spelletjes speelden. Omdat de de kosten meevielen, besloot ze wat meer moeite te steken in de goodiebag.

Notitieboekje met initialen

‘Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, dus in plaats van plastic tasjes te kopen, kocht ik cadeautasjes. In het tasje zaten pennen, een notitieboekje met de initialen van de meiden, een nagellaksetje, een boek, een paar grappige sokken, snoepjes en een stuk verjaardagstaart.’ Ze liet haar dochter ook bedankbriefjes schrijven voor in het tasje. Ze was ongeveer 12,50 pond per tasje kwijt.

Vernederd

En dat vond de moeder van een van de gasten veel te gek. De maandag na het feest stuurde ze haar dochter naar school met het tasje en een bijgaande brief. ‘In de brief stond dat de tas veel te genereus was en ze het haar dochter liet retourneren omdat ze dit als moeder niet kon accepteren.’ De moeder zei tegen het meisje dat de moeder van de jarige veel te hard haar best deed.

Door de aantijgingen voelt de vrouw zich ‘vernederd’ en is ze ziedend. ‘Ik wil absoluut niemand imponeren. Ik ben intern aan het ontploffen sinds gistermiddag.’ Ze wendde zich tot Mumsnet om de mening van andere moeders te vragen. Veel moeders zijn het maar eens en vinden de actie ronduit onbeschoft.

Wat vind jij: heeft ze gelijk of ging dit cadeautasje inderdaad veel te ver?

Reageer op artikel:
Moeder is furieus nadat ouder cadeautasje na kinderfeestje teruggeeft
Sluiten