Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 20 apr 2018

Moeder vindt de man die haar kinderen kalmeerde tijdens een helse vlucht

Vliegen met kinderen is een hele onderneming, maar als enige ouder met twee jonge, rellende kinderen vliegen is ronduit de hel. Moeder Jessica Rudeen krimpt nog in elkaar als ze denkt aan die betreffende vlucht. 

Kalmeren

Jessica stapte in het vliegtuig met haar 4 maanden oude zoon Alexander en 3 jaar oude dochter Caroline. De baby ‘schreeuwde bijna z’n hoofd eraf’ terwijl Caroline woest om zich heen begon te schoppen en slaan. ‘Ik dacht oprecht dat we uit het vliegtuig zouden worden gezet. Met twee kinderen die helemaal gek geworden waren, probeerde ik de situatie te kalmeren’, schrijft ze op Facebook.

Afleiding

Wat Jessica toen nog niet wist, is dat ze naast de aardigste man in het hele vliegtuig zat. Hij bood aan Alexander vast te houden zodat Jessica zich over Caroline kon ontfermen. ‘De man reikte naar me uit, pakte de baby vast en hield hem in zijn armen terwijl ik Caroline haar gordel om kon doen en een film voor haar aan kon zetten. Toen ze eenmaal gesetteld en enigszins rustig was, leidde hij haar af zodat ik Alexander kon voeden. Tijdens de vlucht kleurde hij met haar en keken ze een film. Hij kletste met haar en vertelde honderduit over wat buiten te zien was.’

Aansluitende vlucht

Daar stopte het nog niet. Alsof het zo had moeten zijn, moest hij overstappen op dezelfde vlucht. Hij verwisselde zelfs van stoel zodat hij Jessica op de aansluitende vlucht kon blijven assisteren. ‘Deze man,heeft me een aardigheid en compassie laten zien die ik nog nooit in een onbekende heb gezien.  We hadden naast iedereen kunnen zitten, maar wij zaten naast een van de liefste mannen die ik ooit in m’n leven heb ontmoet.’

Todd Walker

Jessica besefte startte later op Facebook een zoektocht om hem nogmaals te bedanken voor zijn bijzondere daad. Met succes: nadat haar bericht duizenden keren werd gedeeld, werd de man geïdentifceerd als Todd Walker. ‘Vliegen is stressvol. Ik heb ook ooit kleine kinderen gehad, en we hebben allemaal de angst dat onze kinderen zich niet gedragen in het vliegtuig. Ik wilde haar gewoon laten weten dat het oké was, we dit samen gingen doen en het wel goed zou komen’, zegt Todd.

Wat. een. held. <3

Reageer op artikel:
Moeder vindt de man die haar kinderen kalmeerde tijdens een helse vlucht
Sluiten