Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 16 maart 2017

Moeder bedankt ex en gaat viral: ‘Hij luistert naar me als ik tranen van de stress heb’

Jessica Singleton is moeder van kleuter Pierson. Helaas is ze niet meer samen met Jon, de vader van Pierson. Maar dat betekent niet dat de twee niet meer door een deur kunnen, en samen hun kind kunnen opvoeden. Jessica en Jon zijn namelijk perfect op elkaar ingespeeld en laten zien dat ze respect voor elkaar hebben.

Om dat respect te tonen plaatste Jessica een ontzettend lief bericht op Facebook, waarin ze haar ex bedankt. ‘Dit is mijn ex. Wat je ziet is meer dan goud waard. Deze man betaalt geen cent alimentatie, want als mijn zoon iets als nieuwe kleren nodig heeft hoef ik hem maar te bellen. Hij is een perfecte vader voor onze zoon.’

Team

Samen met Jessica vormt hij nog steeds een goed team. ‘Dit is een man die een stapel video’s koopt die ik samen met mijn zoontje kan kijken. Hij luistert naar me als ik in tranen ben vanwege de stress. Deze man vertelt zijn zoon om de nieuwe vriend van zijn moeder niet te vergeten in zijn lijstje van zijn favoriete personen op aarde’, schrijft Jessica bij verschillende foto’s waarop Jon met hun zoontje staat.

LEES OOK: 8 ex-vriendjes die je liever niet meer tegenkomt

Dankbaar

Dat het niet altijd koek en ei tussen de twee is geweest, beschrijft Jessica aan het eind van haar bericht. ‘De weg die we afgelegd hebben om hier te komen is vreselijk moeilijk geweest. Het was niet makkelijk, maar het was een bewuste keuze. Dankzij deze keuze zie ik mijn zoon elke dag.’ Ze sluit haar bericht af met een persoonlijk woordje aan Jon: ‘Voor het geval ik het je de laatste tijd nog niet verteld heb, ik ben je dankbaar. Je bent een fantastisch rolmodel voor Pierson en ik ben je dankbaar voor de liefde die hij van je krijgt en nog zal krijgen.’

Jessica’s bericht is intussen al meer dan tweehonderd duizend keer geliked, en wordt overspoeld met de meest lieve reacties. ‘Wat een geweldige vent!’ zegt Mike. Of Amanda: ‘Het klinkt alsof jullie nog bij elkaar zouden moeten zijn.’

Ken je deze vader al die liet zien dat de liefde voor zijn kind groter was dan de strijd met zijn ex?

Facebook Jessica Singleton

Reageer op artikel:
Moeder bedankt ex en gaat viral: ‘Hij luistert naar me als ik tranen van de stress heb’
Sluiten