Iris Kodde
Iris Kodde Kids december 11, 2015

Moeder krijgt storm van kritiek vanwege berg aan kerstcadeaus

De Australische Emma Tapping is gek op uitpakken met kerst. Letterlijk én figuurlijk. Voor haar drie kinderen en kocht ze in totaal bijna 300 cadeaus. De waarde? Ongeveer tweeduizend euro.

En jij dacht dat jij het al bont had gemaakt qua aantal cadeautjes met Sinterklaas? Het kan dus altijd erger. Toen Emma alle cadeaus onder de kerstboom had gelegd, bleef er eigenlijk geen kerstboom meer zichtbaar. Ze plaatste een foto van het tafereel op social media en kreeg een storm van kritiek over zich heen.

Verwennen? Nee, hoor!

Afgelopen week zat Emma in het tv-programma This Morning, daar legde ze uit dat al die ‘kleinigheidjes’ niks met verwennen te maken hebben. Haar excuus? De uitverkoop. Het hele jaar is de moeder op zoek naar de beste deals en verwennen doet ze haar kinderen de rest van het jaar nauwelijks. Ze gaan niet op dure vakanties en ‘als het telefoonscherm van een van de kinderen breekt, moeten ze zelf sparen om de reparatie te betalen’.

Dat Emma geen boodschap heeft aan alle kritiek is wel in het fotobijschrift te lezen. Gelijk heeft ze, iedereen moet natuurlijk doen waar-ie zich goed bij voelt.

Will i post another pic of my tree? You bet your grandmas nipples i will. Seeing as my picture has gone viral (without…

Posted by Emma Tapping on zaterdag 5 december 2015

Wat zeg jij? Helemaal los gaan met kerst of de cadeautjes toch over het hele jaar verdelen? Reageer op onze Facebook!

Lees ook: De 22 meest bijzondere ideeën voor je kerstboom >

Reageer op artikel:
Moeder krijgt storm van kritiek vanwege berg aan kerstcadeaus
Sluiten