Bizar: deze moeder leeft op fastfood maar past prima in maat 36 (en dit is haar geheim)

Juist als je kinderen hebt, moet je het goede voorbeeld geven op het gebied van gezond eten, zou je zeggen. De 42-jarige Anne-Marie Martin en haar man hebben daar zo hun eigen ideeën over. Ze ontbijten met cornflakes en een kaasrijk gerecht en gaan minstens vier keer per week naar McDonalds.

Documentaire

Als je foto’s van Anne-Marie ziet, geloof je dit niet. De vrouw ziet er slank uit en lijkt op het eerste gezicht kerngezond. Of ze ook daadwerkelijk gezond is, wilden onderzoekers vaststellen in de documentaire The Truth About Slim People.

Dikke laag kaas

Anne-Marie werd vijf dagen lang gefilmd door zowel een cameraploeg als een paar geheime camera’s waar ook zij niks vanaf wist. Op die manier werd haar leefstijl in kaart gebracht. Daaruit bleek dat de vrouw amper beweegt, zowel op haar werk als in haar vrije tijd. De onderzoekers zagen dat haar ontbijt meer dan eens uit twee flinke kommen cornflakes en een toast met een dikke laag kaas bestaat.

LEES OOK: Wist je dat je van ongezond eten kunt afvallen?

2.300 calorieën

Wat haar geheim is? Niet snoepen tussendoor. ‘Ik grijp nooit naar een chocoladereep of ander snoep. Ik eet drie keer per dag stevig, waardoor ik tussendoor nooit trek heb. Dat scheelt een hoop.’ En dat is waar, want volgens het onderzoek krijgt Anne-Marie ‘maar’ 2.300 calorieën binnen op dagbasis. Ook drinkt ze amper alcohol en eet ze niks meer na het avondeten.

Of ze haar kinderen ook ongezonde dingen laat eten, is niet bekend. Wel bleek uit de camerabeelden dat haar man op dezelfde manier met haar mee-eet. Ook hij heeft een gezond gewicht.

7 x ongezonde dingen die we doen waarvan we denken dat ze gezond zijn

Reageer op artikel:
Bizar: deze moeder leeft op fastfood maar past prima in maat 36 (en dit is haar geheim)
Sluiten