Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop Kids 28 sep 2016

Moeder legt in een geestig briefje aan school uit waarom haar dochter te laat kwam

Wat doe je als je puberdochter weer eens te laat op school komt omdat ze haar bed niet uit te branden is? Nicole, moeder van de 14-jarige Cara, besloot een briefje aan school te schrijven. En daarbij nam ze geen blad voor de mond. Go Nicole!

Dit schreef Nicole:

Cara is vanochtend een beetje traag als gevolg van een staat die ook wel puberteit wordt genoemd. Adolescenten in ons grote land zijn hiermee besmet en er lijkt geen remedie voor. De symptomen zijn talrijk, maar vanochtend leed ze aan een onvermogen om uit haar bed te komen en voelde ze de behoefte om met degene die haar op de wereld heeft gezet te praten. Ze lijkt zich inmiddels te hebben hersteld nadat ze haar mobiele telefoon uit het autoraam zag vliegen. Mocht ze er toch weer last van krijgen; bel me gerust.

Alvast bedankt
Nicole Poppic

LEES OOK: 24 redenen waarom mijn zoontje vanochtend te laat op school was

Reacties

Hoewel sommige mensen het wat bot vonden van deze moeder, zijn er ook heel wat ouders die haar acties toejuichen. Zelfs het uit het raam gooien van de telefoon van het kind. In elk geval roept het heel wat reacties op. Het briefje dat gedeeld werd op de Facebook-pagina van Love What Matters en is al meer dan 23.000 keer geliked en meer dan 6000 keer gedeeld.

Spijt heeft Nicole zeker niet van deze actie: ‘Ik ben heel trots op haar en ik vind het heerlijk haar moeder te zijn. Ze had alleen een slechte ochtend. Toch vind ik het belangrijk dat mijn kinderen zich realiseren dat in welke bui je ook bent, je verantwoordelijk bent voor je eigen gedrag en dat ze zich bewust zijn van de gevolgen hiervan voor anderen.

Nicole is niet de enige ouder die grappige briefjes schrijft als haar kinderen te laat komen. Deze vader schrijft de meest briljante te-laat-briefjes voor zijn kids

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder legt in een geestig briefje aan school uit waarom haar dochter te laat kwam
Sluiten