Moeder maakt dagelijks (!) de meest ingewikkelde vlechten bij haar dochter

Hoe ze het doet, géén idee. Feit is wel dat deze Australische moeder kennelijk geen last heeft van ochtendstress. Een driedubbele flikflakvlecht? Ze draait er haar hand niet voor om. En nee, daar zijn we helemaal niet jaloers op. Oke, een beetje dan.

Terwijl wij al lopen te stoeien met een simpele paardenstaart of vlecht, maakt Shelley Gifford deze kapsels in minder dan twintig minuten. Iedere ochtend, ja je leest het goed, iedere ochtend (!) maakt ze weer een andere vlecht in het haar van haar 6-jarige dochter voordat het meisje naar school gaat.

Van kronen tot hartjes, alles komt voorbij. Meestal bedenkt Shelley het kapsel de avond van tevoren. Kost het idee meer dan twintig minuten van hun tijd, dan bewaren ze het kapsel voor het weekend. ‘Ik heb geen favoriete vlecht, maar ik probeer mezelf wel uit te dagen door meerdere haarstrengen te vlechten,’ vertelt Shelley aan Popsugar. Haar dochter vindt het geen probleem om zo lang stil te zitten, omdat haar moeder al sinds dat ze peuter is haar haar vlecht.

Mocht je ook willen leren vlechten, er is nog hoop. Shelley is altijd gek geweest op vlechten, maar het werd pas echt een passie in 2014. Toen ontdekte ze op het internet verschillende technieken. Sindsdien inspireert ze andere moeders op Facebook en Instagram.

Doe jij dit Shelley na? Reageer op onze Facebook!

Wil je direct aan de slag? Lees ook: Dáág paardenstaart, 10 makkelijke kapsels voor je dochter >

Reageer op artikel:
Moeder maakt dagelijks (!) de meest ingewikkelde vlechten bij haar dochter
Sluiten