Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 29 nov 2016

Moeder maakt selfie met boodschap: ‘Geen enkele moeder is perfect’

In alle hectiek die de ochtendroutine van een gezin met drie kinderen met zich meebrengt, postte moeder Kara Lewis Newton een selfie waarop ze met een bak gesneden selderij in de auto zit. De meer dan 100 duizend likes maken wel duidelijk dat ze niet de enige moeder is die niet perfect is.

‘Gesneden selderij. Dat breng ik nu naar de school van mijn zoon. Waarom? Omdat ik niet op de schoolplanning heb gekeken en niet gezien had, dat hij het nodig had vandaag. Ik heb werkelijk geen idee waarvoor, maar het staat er. Dus ik breng het nu en ik hoop dat ik nog op tijd ben.’

LEES OOK: 4 tekenen dat je weleens een mommy burn-out zou kunnen hebben

‘Ik mis dingen’

Verder gaat Kara in op meer imperfecties van haar als moeder: ‘Ik zie dingen over het hoofd. Mijn kinderen lopen niet altijd op schone sokken. We aten gisteravond bij een fastfoodrestaurant. Ik vergeet te reageren op uitnodigingen. Ik heb nooit losgeld wanneer ik het nodig heb. Mijn kind heeft niet altijd zijn jas aan. Er zal soms Halloweensnoep in zijn lunchbox zitten. Ik zet soms mijn handtekening zonder iets te lezen. En ik kijk niet altijd op de schoolplanning van mijn kinderen.’

Niemand is perfect

Kara vertelde aan Huffington Post dat ze de foto online zette, omdat ze zich de laatste tijd veel vergeten is. Ook wil ze een boodschap aan alle moeders meegeven: ‘Geen enkele moeder is perfect. Het maakt echt niet uit hoe georganiseerd we zijn, we vergeten allemaal wel eens wat. Het allerbelangrijkste is dat we van onze kinderen houden.’ En zo is!

Zwangere moeders kunnen er ook wat van. Zwangerschapsdementie: welke bizarre dingen deed jij? >

Facebook

Reageer op artikel:
Moeder maakt selfie met boodschap: ‘Geen enkele moeder is perfect’
Sluiten