Moeder maakt wel heel bijzondere vrienden op de nieuwe universiteit van haar dochter

De Amerikaanse Avery Leilani ging afgelopen week samen met haar moeder langs verschillende universiteiten om zich te oriënteren voor een vervolgopleiding. De Texas State University in San Marcos beviel wel heel erg goed en dan vooral voor Avery’s moeder.

Vrienden gemaakt

Moeder en dochter besloten op de universiteit op te splitsen, om zo meer informatie over de school te verzamelen. Onderweg kwam Avery’s moeder Danielle Clay een aantal ‘aardige’ mannen tegen waarmee ze aan de praat raakte. Vervolgens stuurde ze haar dochter een berichtje met wat selfies met de mannen en het bericht: ‘Ik heb wat vrienden gemaakt. Haast je vooral niet!’

Meer actie

Avery zag de foto waarin haar moeder omringd is door gespierde football mannen met ontbloot bovenlijf zó grappig dat ze er een screenshot van maakte en op Twitter zette. Daar werd de post ruim 100 duizend keer geretweet en zo’n 450 duizend keer geliket. ‘Er was meer actie bij mijn moeder dan bij mij’ zette Avery bij haar tweet.

LEES OOK: Onderzoek: na je eisprong kijk je anders naar mannen

Recht op de mannen af

Danielle was zo’n beetje de enige vrouw die op de foto durfde met de footballspelers. ‘Heel veel ouders stonden er een beetje omheen en ze zei dat ze hen hoorde ze zeggen dat ze met de heren op de foto wilden, maar niemand ondernam actie. Mijn moeder liep er recht op af en vroeg om een foto’, zegt Avery tegen Huffington Post.

Nadat de foto’s van Avery viraal gingen kreeg ze op Twitter een reactie van een andere studente in spé waarvan haar moeder hetzelfde briljante idee had.

Kale mannen zijn sexier, sterker en mannelijker

Reageer op artikel:
Moeder maakt wel heel bijzondere vrienden op de nieuwe universiteit van haar dochter
Sluiten