Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids mei 26, 2015

Moeder nagelt dochter (13) online aan de schandpaal

Val Starks, een moeder uit het Amerikaanse Denver, maakte een video van haar dochter. In het filmpje biecht het dertienjarige meisje onder dwang van haar moeder haar fouten op. Wat was het geval? Val’s dochter had zich op internet uitgegeven voor ‘negentienjarige freak’ en plaatste pikante foto’s.

Val kwam onlangs op internet foto’s van haar dochter in kanten lingerie tegen. Het meisje zei op het web dat ze negentien was en chatte met oudere mannen. Val wil met de video haar dochter duidelijk maken dat ze dit nóóit meer mag doen en ze laat haar vertellen dat ze naar DisneyChannel kijkt, geen sexy ondergoed heeft en nog een bedtijd heeft.

Viraal

Binnen de kortste keren werd de video meer dan tien miljoen keer bekeken en kwamen er duizenden reacties op. Dit had moeder Val totaal niet zien aankomen. Ze publiceerde een tweede video waarin ze uitlegt dat ze problemen heeft met drugs en geen werk kan vinden. Tegen haar dochter zei ze: ‘Ik ben een volwassene die een slechte beslissing heeft genomen en de gevolgen onder ogen moet zien. Jij bent een kind die een slechte beslissing nam en daar zijn óók consequenties aan verbonden.’ Verder vertelt Val dat ze zich rot is geschrokken door de acties van haar dochter. Volgens haar is de schaamte die ze nu voelt niet te vergelijken met wat er had kunnen gebeuren als ze met de mannen had afgesproken. Ze wilde er met de video voor zorgen dat die boodschap hoe dan ook aankwam.

Wat vind jij? Begrijp je waar de heftige reactie van de moeder vandaan komt of vind je dat je onder geen beding zo met je kind mag omgaan? Laat het ons weten op Facebook.

Deze moeder zette haar dochter ook een klein beetje voor gek met dit geniale gym ziektebriefje.

Reageer op artikel:
Moeder nagelt dochter (13) online aan de schandpaal
Sluiten