Moeder neemt ontslag en reist de wereld rond met haar dochtertje (6)

Toen haar beste vriendin op haar 42e de strijd tegen kanker verloor, besloot de Australische Evie Farrell dat het leven te kort is om dingen uit te stellen. Ze besloot met haar 30 duizend dollar aan spaargeld een wereldreis met haar dochtertje (toen 5) te maken.

Haar vriendin liet twee kleine kinderen achter, en dat was voor Evie de echte eye-opener. ‘Ze was een grote inspiratiebron voor mij, door haar krachtige persoonlijkheid’, vertelt Evie in een interview aan The Daily Mail. ‘Door haar dood besef ik me meer dan ooit dat er meer is dan een leven achter een bureau op je werk.’ Evie spaarde 30 duizend euro die ze oorspronkelijk wilde uitgeven aan een nieuwe badkamer en keuken, maar in plaats daarvan ging ze op reis.

LEES OOK: Dit bedrijf betaalt werknemers 6800 euro om op vakantie te gaan

Van school af

Op haar website schrijft Evie: ‘Emely ging voor het eerst naar school en ik werkte fulltime. Dat laatste ging me steeds meer tegenstaan, en toen heb ik besloten dat Emily van school te halen zodat ze nog één jaar vrij, creatief en helemaal kind kan zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ze daar meer van leert dan elke dag in de klas zitten.’

Van Singapore tot Frankrijk

Evie nam ontslag als PR-consultant en vertrok samen met haar dochtertje Emily in februari van 2016 naar het buitenland, en is tot op de dag van vandaag niet thuis geweest. Het afgelopen jaar zijn ze onder andere in Singapore, Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Engeland, Frankrijk en China geweest. Op Instagram houdt Evie haar vrienden, familie en nog 50 duizend andere volgers op de hoogte van haar reis. Spoiler: de plaatjes zijn jaloersmakend.

LEES OOK: Is de 10 weken oude Esmé de jongste backpacker ooit?

Omdat het kan! Dit stel laat zien dat een wereldreis maken met een baby écht geen probleem is

Bron hoofdbeeld: Instagram

Mumpacktravel.com

Reageer op artikel:
Moeder neemt ontslag en reist de wereld rond met haar dochtertje (6)
Sluiten