Iris Kodde
Iris Kodde Persoonlijk januari 7, 2016

Moeder vertelt op hilarische wijze de waarheid over ‘seks als je kinderen hebt’

Vraag jij je af of dat je de enige bent die gewoonweg geen tijd meer heeft voor seks? Of je de enige bent die aan ‘yoga’ doet als je kind de slaapkamer binnenwandelt? Lees vooral even verder!

De Australische blogger Constance Hall deed op haar Facebookpagina afgelopen week een boekje open over hoe seks is als je kinderen hebt. Want nee, het is niet altijd makkelijk om een moment te vinden dat jij en je partner aan de slag kunnen. Momenten met zijn tweeën zijn schaars, zeker wanneer je net als Constance vier kinderen hebt.

Dat Constance wel weet hoe je een situatie moet omschrijven, blijkt wel uit haar volgende Facebookpost:

We had "parent sex" yesterday. You know what parent sex is, it's that 3.5 minutes you get in between changing nappies…

Geplaatst door Constance Hall op dinsdag 5 januari 2016

‘Gisteren hadden we ‘ouderseks’

Je weet wel wat ouder-seks is, het zijn die 3,5 minuten die je hebt tussen het verschonen van luiers en het maken van eten, wanneer je ziet dat al je kinderen zijn afgeleid. Wanneer je je realiseert dat het ongeveer een maand geleden is dat je seks hebt gehad en jij en je man je inmiddels meer huisgenoten voelen dan partners. Wanneer de versiertruc van je man bestaat uit een vinger die richting de slaapkamer wijst terwijl zijn andere hand op zijn piemel rust.

Wanneer je het bed zo plaatst, dat je een voet tegen de deur kan zetten, zodat er geen gillende kinderen binnen kunnen komen. Of zoals jouw kinderen: die heel stil kunnen zijn als ze iemand willen begluren. Wanneer je, hoe heet het ook is, het deken over je heen trekt voor het geval er toch iemand binnen weet te komen en dus papa en mama ‘yoga’ ziet doen in bed.

Het is eigenlijk best wel romantisch, luisterend naar een of andere tekenfilmfiguur op de achtergrond, wetende dat het moment over is wanneer de reclame begint. Mannen zijn geweldige en indrukwekkende wezens. Het is inspirerend hoe ze het ‘af kunnen maken’ onder zulke omstandigheden, puur op wilskracht. Wij vrouwen doen dat niet zo makkelijk. De hele tijd denk je aan wat voor seksgodin je wel niet bent en hoe je vent niet meer moeilijk gaat doen de rest van de dag.

Nou, mijn man was behoorlijk onder de indruk, ook al lag ik daar met hangtieten, m’n zwangerschapsbuik en overal haar: hij vindt me nog steeds geweldig.’

Constance’s post is al meer dan 30.000 keer gedeeld. Herken jij je ook zo in Constance’s bericht? Reageer op onze Facebook!

Lees ook: Dit vertelt niemand je over seks na de geboorte van je kind >

Reageer op artikel:
Moeder vertelt op hilarische wijze de waarheid over ‘seks als je kinderen hebt’
Sluiten