Redactie
Redactie Kids 20 aug 2014

Moeder ontwerpt app die mobiel van kind ‘hackt’

Oké, het is ook best irritant als je iemand belt en diegene belt maar niet terug. Zeker als het je kinderen betreft. Je maakt je toch zorgen. Nou, daar heeft de Texaanse Sharon Standifird wat op bedacht, zo vonden wij op ons broertje Want.nl.

Ze was het beu dat haar kinderen nooit terugbelden. Als ze al terugbelden, was het veel te laat. Hier moest een oplossing voor komen. En wat bedenk je dan? Een app natuurlijk. Het werd ‘Ignore No More‘ en is een Android-programmaatje waarmee ouders de telefoon van hun kinderen kunnen laten blokkeren. Zo dwingen ze hen om snel terug te bellen.

Zo werkt het

Je maakt een account aan en installeert het op de telefoon van je kinderen. Alleen het alarmnummer is te bereiken. En denk maar niet dat je kind de app zomaar kan verwijderen. Hier is namelijk een wachtwoord voor nodig, die jij hoogstwaarschijnlijk zelf hebt ingesteld. Wow, als dit geen straf is? Wel handig als de telefoon van je kind gestolen wordt, alleen gaat dit niet wat ver? Bekijk hier de uitleg van Sharon:

Wat vind jij? Zou jij dit op de telefoon van je kind installeren? Of wordt-ie er alleen maar opstandiger van? Deel je mening met ons.

Reageer op artikel:
Moeder ontwerpt app die mobiel van kind ‘hackt’
Sluiten