Renée
Renée Uncategorized 11 feb 2018

Deze moeder was zo druk met haar 6 kinderen dat ze dit 12 jaar lang vergat

Als moeder is het makkelijk om erover mee te praten. Je bent zo druk bezig met je kind(eren) en het opvoeden dat andere dingen simpelweg lager op de prioriteitenlijst staan. De Amerikaanse moeder Jennifer Fulwiler kan erover meepraten. Zes kinderen en twaalf jaar later heeft ze eindelijk haar oorbellen verwisseld.

Moeder van zes

Jennifer is niet alleen moeder van zes kinderen, maar ook nog eens auteur en radio dj. Dat ze het druk heeft is nogal een understatement. Onlangs deelde ze op Instagram dat het één van de redenen is waarom ze twaalf jaar lang met dezelfde oorbellen in haar oor liep.

LEES OOK: 5 redenen waarom het geweldig is om een jonge moeder te zijn

Eindelijk nieuwe oorbellen

Ze vertelt: ‘Dit is een grote dag. GROOT. Ik draag namelijk nieuwe oorbellen.’ Toen Jennifer 25 jaar werd kreeg ze van haar ouders diamanten oorbellen en dat speciale cadeau wilde ze graag blijven dragen. Maar omdat de achterkantjes van de oorbellen niet bleven zitten verwisselde ze die. De nieuwe achterkantjes zaten zo strak dat de oorbellen niet langer uit haar oren vielen.

To do-lijst afwerken

‘Ik ben niet altijd goed in het afvinken van dingen van mijn to do-lijst. Deze oorbellen zaten een decennia vast in mijn oren. Mijn kinderen hebben mij nooit met andere oorbellen gezien.’ Ja, je leest het goed. De achterkantjes zaten zo vast dat Jennifer ze met geen mogelijkheid uit kreeg. En omdat ze meer te doen had in haar leven dan zich zorgen maken om oorbellen bleven ze zitten.

LEES OOK: 5 ouderschapsstijlen waar echte moeders zich wél in herkennen

Moraal van het verhaal

Jennifer vervolgt: ‘Ik heb eindelijk een draadsnijder gekocht om de situatie aan te pakken. Ik knipte de achterkantjes eraf en bracht de oorbellen naar een reparateur. Toen kocht ik voor het eerst sinds jaren oorbellen.’ Het moraal van het verhaal volgens de drukbezette moeder? 1. Je hebt niet twaalf jaar lang oorbellen vast in je oren zitten. 2. Als je iets al lang op je to do-lijst hebt staan, geef niet op. Op een dag kom je er echt aan toe.

Babble

Reageer op artikel:
Deze moeder was zo druk met haar 6 kinderen dat ze dit 12 jaar lang vergat
Sluiten