Moeder parkeert met zoontje op invalidenparkeerplaats en dan gebeurt er dit

De Amerikaanse Colleen Stice ging samen met haar vierjarige zoontje naar de supermarkt en parkeerde haar auto op de invalidenparkeerplaats. Toen ze terug kwam vond ze een briefje onder haar ruitenwisser. En daar lusten de honden geen brood van. Ze sloeg terug en hoe!

Tijdens de feestdagen naar de supermarkt is al stressvol, laat staan met je vierjarige peuter. Toen Colleen terug kwam van het winkelen vond ze een biefje onder haar ruitenwisser. ‘Ik zag je op de invalidenparkeerplaats parkeren, en daarna je zoon uit de auto tillen. Je had daar helemaal niet mogen parkeren, want deze plek is voor invalide mensen. Schaam je!’ stond er op het briefje.

LEES OOK: Moeder schrijft open brief: Oordeel niet over mijn kind dat nog in een buggy zit

‘Dit is wat jullie niet zagen’

Colleen schrok zich rot en besloot het briefje op haar Facebook te plaatsen als reactie. ‘Hallo oordelende mensen, daar ik bijna kan begrijpen dat jullie zo opkomen voor invalide mensen, is jullie oordeel in dit geval onterecht. Wat jullie hebben gedaan heeft me heel veel pijn gedaan, en júllie zouden je moeten schamen. Jullie hebben niet gezien dat mijn zoon Rowan maar een paar stapjes kan lopen. Wat jullie niet weten is dat zijn rolstoel niet mee kon, omdat hij een ongelukje op het kussen ervan heeft gehad en het daarom nu in de was ligt. Jullie hebben niet gezien dat ik hem voor mijn bezoekje aan deze winkel al door twee andere winkels heb gedragen’, schreef Colleen onder andere in haar reactie.

De boodschap moge duidelijk zijn. ‘Don’t judge a book by it’s cover’. Voor je het weet kwets je iemand en waarom zou je oordelen als je ook kan bedenken dat er misschien redenen zijn waarom mensen keuzes maken of zich op een bepaalde manier gedragen?

Over snel oordelen gesproken… Deze moeder deed ook een emotionele oproep

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Moeder parkeert met zoontje op invalidenparkeerplaats en dan gebeurt er dit
Sluiten