Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 6 mei 2015

Moeder photoshopt zichzelf op hilarische wijze in familiefoto’s

Toen moeder en comédienne Ahna Tessler foto’s van haar kinderen zat te bekijken, realiseerde ze zich dat ze bijna op geen enkele foto stond. Zij was namelijk degene die steeds alle foto’s maakte… In het kader van de aankomende moederdag besloot ze daar op een originele manier verandering in te brengen.

Mama’s laten we onszelf weer met onze kinderen op de foto zetten!

Ahna neemt hartstikke veel foto’s van haar kinderen samen met haar man en ze zou graag ook eens te zien zijn op de foto’s. ‘Helaas is mijn man niet geboren met hetzelfde fotografie instinct als ik. Ik heb hem vaak gevraagd uit zichzelf ook eens een foto te nemen, maar dat gebeurt niet. Hij doet het alleen af en toe als ik het vraag. Hij is geweldig hoor, alleen niet in foto’s maken’, vertelt Ahna aan de website Babble.

Alles behalve saai

Ondanks dat ze haar werk als comédienne even in de koelkast heeft gezet door de komst van haar tweeling, is ze haar streken niet verloren. Speciaal voor dit project besloot ze photoshop te leren en dat heeft ze, al met al, aardig onder de knie gekregen. Ahna heeft geen idee wat haar kinderen ervan zullen vinden, ze gaat de foto’s op moederdag aan hen laten zien. Ze kunnen van alles over hun moeder zeggen, maar saai is ze absoluut niet.

IJsje delen met beide ouders

Mama heeft dorst!

Slangenbaby’s

Gezellig met zijn alle op de bank

Met zijn alle in de metro

Mama in de weer met een ijssculptuur

Neuspeuteren!

Oh oh, als dat maar goed gaat

Spetter Pieter Pater lekker in het water

Weet je nog toen mama een pot met goud vond?

Moet jij als moeder ook hard werken om af en toe op een familiefoto te staan? Laat het ons weten op Facebook.

Deze moeder had al moeite om haar kinderen überhaupt op de foto te krijgen en stelde daarom een doel voor zichzelf in: een jaar lang iedere dag één foto. Met een prachtige fotoserie als resultaat. Je bekijkt hem hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder photoshopt zichzelf op hilarische wijze in familiefoto’s
Sluiten