Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Mind juni 25, 2015

Moeder plaatst foto van haar ‘perfecte lichaam’ online en gaat viraal

De foto van moeder Kimberly Henderson uit South Carolina gaat de hele wereld over. Ze plaatste een foto van haar buik en hoe die eruit ziet na het krijgen van vier kinderen. Ze hoort regelmatig dat haar lichaam zo perfect is, terwijl dat voor haar helemaal niet zo voelt. Voordat ze kinderen kreeg had ze een sixpack en hoe hard ze ook traint, ze krijgt hem niet meer terug.

Van de buitenkant ziet ze er niet anders uit, maar over haar spieren zit nu wel een laagje vel dat niet meer weggaat. Volgens de mensen om haar heen mag ze niets te klagen hebben omdat ze zo mooi dun is, terwijl zij er zelf lang helemaal niet zo over dacht. ‘Waarom mag je als je dun bent niet klagen over je lichaam?’ Vroeg ze zich in een in een Facebookreactie hardop af. Inmiddels staat ze steviger in haar schoenen en heeft ze haar zelfvertrouwen weer helemaal terug. Daarom besloot ze iets op Facebook te plaatsen.

Facebookbericht

‘Iedereen geeft me altijd complimenten over mijn ‘perfecte lichaam’ na vier kinderen. Ik besloot deze foto te uploaden en mijn buik onbewerkt te laten, vanwege de moeite die ik heb gehad met het accepteren van mijn lichaam na het krijgen van kinderen. Ik had vroeger een sixpack en nu, hoe hard ik ook sport, wordt mijn losse vel niet meer strak. Hetzelfde geldt voor mijn striae en daar heb ik vrede mee. Want ik mag iedere dag wakker worden met vier prachtige lachende gezichten en word ik eraan herinnerd dat mijn flubberige buik het dubbel en dwars waard is. Ik draag nog steeds een bikini omdat het moederschap mij het gevoel geeft dat ik mooi ben… Ook als ik geen platte buik heb. Het heeft lang geduurd voordat ik dat kon zeggen, want ik had heel lang moeite met mijn ‘nieuwe’ lichaam. Iedereen om mij heen had in mijn ogen een perfecte lichaam, terwijl ik me zat te verstoppen in mijn badpak. Ik zeg niet dat ik het slechter heb dan anderen of geen goed leven heb. Ik wilde jullie er gewoon aan herinneren dat ieder lichaam mooi is. WANT we ZIJN moeder en we ZIJN superhelden en we zijn GEWELDIG en naar mijn mening is dat sexier dan een sixpack.’

Kimberly met haar vier kinderen.

Bron: MVIIIphoto

Kimberly hoopt na alle aandacht in de media dat haar eigen moeder ook contact met haar opneemt, die ze voor het laatst zag toen ze elf jaar oud was.

Deze mama ging ook viraal op het internet, zij is net zo trots als Kimberly.

Reageer op artikel:
Moeder plaatst foto van haar ‘perfecte lichaam’ online en gaat viraal
Sluiten