Sherita Jager
Sherita Jager Kids 1 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Supersnelle mama redt leven van haar zoontje

De meesten van ons hebben met hun snelle reflexen wel eens een telefoon of een glas gered, maar weinig hebben hun reflexen hoeven gebruiken om een leven te redden. Deze Colombiaanse moeder liet haar supersnelle reflexen zien toen haar kleintje een bijna fatale misstap maakte. Wat een superreflexen!

Een onveilig trapgat

In deze video, die een paar dagen geleden online is gezet, zijn een moeder een kleine jongen te zien in het trappenhuis van een gebouw. De balustrade van het trapgat heeft grote gaten waar zelfs makkelijk een volwassene doorheen zou kunnen vallen. Het is opvallend dat er geen glas in zit. Terwijl de moeder en de peuter wachten tot ze worden binnengelaten, is de peuter de ruimte aan het verkennen. De moeder is ondertussen bezig met wat het lijkt een voicenote op haar telefoon.

Een snelle sprong

Alles lijkt goed te gaan, maar even later kijkt het jongetje door het trapgat naar beneden. Het lijkt erop dat hij dacht dat er glas in de balustrade zat, want hij probeert zich nog vast te grijpen, vlak voordat hij naar beneden valt. Nog net op tijd springt de moeder richting haar zoontje. Ze kan hem nog maar net bij z’n voet pakken. Met omstanders weet ze haar zoontje uiteindelijk veilig naar boven te trekken. Wat zullen ze geschrokken zijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Supersnelle mama redt leven van haar zoontje
Sluiten