Moeder rekent in één keer af met racistische Facebook-post zoon

Soms komt er zo’n verhaal op internet voorbij dat je bijna niet gelooft. Dit is er zo eentje. Een moeder maakte op bizarre – to say the least! – wijze een einde aan een racistische discussie die startte met een post van haar zoon op Facebook.

Het begon allemaal met dit bericht op Facebook:

Likes en reacties

Wat volgde waren een heleboel likes en een rits aan reacties van vrienden en kennissen van de man die minstens zo racistisch en naar waren. Opmerkingen als: ‘Je hebt volkomen gelijk! Ik ben blij dat we niet van dit soort mensen bij mij op kantoor hebben rondlopen.’ En: ‘Het maakt niet uit hoe lang of hoeveel generaties ze bij ons wonen, ze zijn gewoonweg niet in staat om beschaafd en intelligent te zijn als normale mensen. Het lijkt erop dat ze bepaalde kenmerken hebben die bij hun soort horen.’ En dat waren maar een paar van de comments op het bericht.

Ik moet je wat vertellen…

De moeder van de man was niet blij met de post van haar zoon en de discussie die erop volgde. Ze besloot hier korte metten mee te maken. En hoe! Ze plaatste een reactie onder het bericht waarin ze haar zoon vertelt dat hij zelf een buitenlander is. Want wat blijkt: de man is als kind geadopteerd uit Armenië, alleen wist hij dit zelf niet. Blijkbaar vond de moeder dit het moment en de manier om dit met haar zoon te delen. Ai!

LEES OOK: Bizar! Deze dingen kreeg een moeder met adoptiekinderen te horen

Dit is wat de moeder schreef aan haar zoon:

Een ding is zeker, het doel van de moeder is bereikt: haar zoon zal in het vervolg wel anders oordelen over buitenlanders. Maar of die lunch op zondag nog door is gegaan…

Op het internet wordt er ook door moeders onderling heel wat naars gepost. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt zo klaar met dat moederbashen!

Reageer op artikel:
Moeder rekent in één keer af met racistische Facebook-post zoon
Sluiten