Moeder ‘slaat terug’ met briljante actie omdat haar zoontje wordt uitgelachen om vlekken

De Israëlische Ruthi Goan, moeder van zoon Erezi, is het zat. Haar zoon heeft veel opvallende moedervlekken in zijn gezicht en krijgt daarom vaak negatieve aandacht van voorbijgangers. Daarom deed ze iets bijzonders.

Toen Ruthi dacht eindelijk immuun te zijn geworden voor de starende en lachende voorbijgangers die naar haar zoon kijken, gebeurde er iets. Ze hoorde een meisje vervelende dingen zeggen over Erezi en lachte hem uit. De moeder van het meisje lachte mee, in plaats van haar te corrigeren. Dat vond ze zo erg, dat ze vlekken in haar eigen gezicht maakte om zo voor haar zoon op te komen.

LEES OOK: Wow! Vrouw met huidziekte vitiligo schopt het ver als topmodel

‘Ik wilde haar een klap in haar gezicht geven’

Ze plaatste de foto’s op Facebook en schreef er een krachtig bericht aan haar zoon bij, waarin onder andere staat: ‘Het is verdrietig dat hoe vaak we ook over acceptatie, in de praktijk zullen mensen altijd blijven kijken en lachen. Soms is het grappig, maar het is heel moeilijk als mensen gemeen doen. Hoe kan iemand jou nou uitlachen, mijn lieverd? Het was makkelijk geweest om de moeder die met haar dochter meelachte op haar nummer te zetten. Geloof me, op dat moment wilde ik haar een klap in haar gezicht geven (en nog veel meer). Maar ik deed het niet, omdat jij gewoon glimlachte, mijn hand pakte en doorliep. Ik heb besloten om iedereen te laten zien dat ik trots op jou en je moedervlekken ben. Speciaal op die moedervlek dichtbij je oog, waardoor je in staat bent al het goede in de wereld te zien en al het andere te negeren.’

“>

Met de foto’s en haar bericht wil Ruthi mensen bekend maken met de afwijking van haar zoon, en de mensen zeggen dat het zeldzaam is, en zéker niet besmettelijk.

Sommigen zijn zó brutaal: Deze lullige uitspraken zul je maar te horen krijgen!

Facebook

Reageer op artikel:
Moeder ‘slaat terug’ met briljante actie omdat haar zoontje wordt uitgelachen om vlekken
Sluiten