Redactie
Redactie Persoonlijk 22 mrt 2016

Moeder sms’t babynieuws naar het verkeerde nummer en krijgt briljante reactie

Een SMS naar de verkeerde persoon sturen? Been there, done that! Het schaamrood staat op je kaken en je hoopt vurig dat die persoon over het berichtje heen leest. Dít voorbeeld spant wel echt de kroon: een vrouw sms’te in haar enthousiasme per ongeluk naar de verkeerde persoon dat een familielid van haar zojuist bevallen was. Wat daarna gebeurde was een totale verrassing!

De Amerikaanse moeder Lindsey Lashley was zojuist bevallen van zoon Cason, toen het familielid een groepschat startte om het goede nieuws te brengen. Zij wist echter niet dat hier ook iemand in zat die er helemaal niet in hoorde. Lees het grappige gesprek hieronder:

En ja hoor! Dennis Williams en zijn broer Deorick hielden zich aan hun woord en kwamen, inclusief cadeau, langs in het ziekenhuis. Lindsey Lashley en haar man Mark werden hier ontzettend door ontroerd. Het familielid zette vervolgens dit bericht op Facebook:

Broer Deorick deelde het bericht en vervolgens ging het verhaal viral. Reageer op onze Facebook.

Dit is ook hartverwarmend! De 11-jarige Britse Caitlin Burke was de enige die bij haar moeder Tara was toen zij moest bevallen. Het was dus aan het meisje om haar moeder door de bevalling heen te slepen. Benieuwd naar hoe dat ging? Lees het hier >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder sms’t babynieuws naar het verkeerde nummer en krijgt briljante reactie
Sluiten