Moeder van jongens komt achter het geslacht van haar volgende baby

Als Egreis er via een ‘Wordt het een jongetje of meisje’-taart achter komt dat het geslacht van haar baby in de buik een meisje is, verliest ze het he-le-maal. En als moeder van drie zonen kan ik het me zo goed voorstellen en ben ik – ondanks dat ik zo blij ben met mijn jongens – ook een klein beetje jaloers. Gefeliciteerd Egreis!

Ok, ok. Deze Instagram video MOET ik echt even met jullie delen. Dan ben je moeder van jongens. Geweldig. Maar dan! Je komt erachter dat je volgende kindje een meisje is… Als jongensmoeder (drie stuks) kan ik haar reactie dus echt volkomen begrijpen. Volkomen! Alhoewel, een tikkie hysterisch is ze wel. Bij mij liep het heel anders want mijn derde bekendmaking van het geslacht verliep totaal anders dan verwacht. Ik was namelijk zo blij dat mijn baby in de buik gezond was, na slechte berichten, dat het geslacht mij niet meer uitmaakte.

LEES OOK: Waarom je het geslacht maar beter niet kunt weten van te voren.

Dramatische reactie

Nee dan Egreis. We hebben wel vaker filmpjes gezien waarbij moeders, vaders, broertjes en zusjes erachter komen dat ze een broertje of zusje krijgen. En ook waarin het geslacht duidelijk wordt. Maar deze video is van een heel andere categorie. Haar reactie is zo dramatisch – maar volkomen echt – dat we er spontaan (lach)traantjes van in onze ogen krijgen.

Taart onthult geslacht

In de video zien we hoe Egreis met een van haar zoontjes op haar arm een taart aansnijdt met daarin roze of blauwe vulling. Volgens mij typisch iets Amerikaans – maar dat terzijde. Voor ze het zelf ziet begint de familie al te gillen en ja hoor: Het is een meisje!

And I'll end up as a meme somewhere. Fml! We're having a GIRL!!!!!

Een video die is geplaatst door Egreis Gjergjani (@thestilettomeup) op

In de tekst zegt ze erbij dat ze waarschijnlijk als een meme (hit op het internet) het internet over zal gaan. En zo geschiedde.

“And I’ll end up as a meme somewhere,” she captioned the hysterical video. “Fml! We’re having a GIRL!!!!!”

Ze scoorde intussen al meer dan 600.000 hartjes op Instagram.

Wil je het geslacht van je toekomstige kind beïnvloeden? Je kunt dit proberen.

Reageer op artikel:
Moeder van jongens komt achter het geslacht van haar volgende baby
Sluiten