Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 15 sep 2017

Moeder vindt een muis in haar zoons’ bed maar het loopt anders af dan je verwacht

Als ouder heb je de nobele taak om je te vermannen bij situaties die je zelf stiekem ook doodeng vindt. Zoals het vangen van een gigantische spin in de kamer. Moeder en blogster Laura Mazza vond nog iets veel engers; een muis. Dood. In het bed van haar zoon. Ieh!

Stewart Little

Op haar Facebook doet ze het hele verhaal uit de doeken. ‘Vandaag zag ik een muis in de kamer van mijn zoon. Stewart Little heeft zomaar besloten om mijn huis binnen te dringen en zich vlakbij de kledinglades van mijn zoon te nestelen’, schrijft ze.

Ze was zo erg geschrokken dat ze de kamer uitrende en meteen haar man Nate belde voor wat mannelijk advies. Smart move, zouden wij ook doen. ‘De muis is net als Ratatouille maar dan kleiner en hij gaat geen soep maken, maar overal poepen en baby’s maken. Zo waarschijnlijk ook in de oren van mijn zoon en in mijn mond. Mijn MOND.’ Haar man was alleen duidelijk niet onder de indruk, zo schrijft ze. Hij adviseert haar om de muis te vangen en buiten los te laten of dood te maken.

LEES OOK: Kinderen die opgroeien met een huisdier hebben daar voordeel aan

Hilarische wending

Nadat Laura naar eigen zeggen de moed bij elkaar heeft verzameld – met de hulp van wat glazen whisky – gebeurt er dit: ‘Net voor ik de kamer inrende als een strijdlustige ridder met een stuk papier in mijn hand om de dode muis in mijn huis op te ruimen, realiseer ik me dat het helemaal geen muis is.’

‘Het is een kleine speelgoedluipaard. Ik knikte naar mezelf en beloofde ‘hier ga ik dus even helemaal niemand iets over vertellen’. Mijn man kwam vier uur later thuis en vroeg hoe het gegaan was.’ Waarop ze stoer antwoordde: ‘Nate, I handled that shit.

Speelgoed in bed vinden is een ding, erop trappen is toch wel het ergst. Een top tien van het ergste speelgoed om per ongeluk op te trappen.

Reageer op artikel:
Moeder vindt een muis in haar zoons’ bed maar het loopt anders af dan je verwacht
Sluiten