Noortje Molenaar
Noortje Molenaar Kids 11 mrt 2017

Moeder vindt envelop met ontroerende boodschap in speelgoedwinkel

Er gebeuren soms dingen die je aan het denken zetten. Die zorgen dat je er even bij stilstaat dat niet alles vanzelfsprekend is. Dat overkwam ook Bonita Ortega, in een speelgoedwinkel nota bene.

Via de Facebook-pagina Love What Matters deelde ze haar ontroerende verhaal:

‘Nixon, mijn zoontje van 2, brak vorige week zijn been. Om hem op te fleuren met een klein cadeautje, ging ik tijdens de lunch naar Toys ‘R’ Us. Ik liep op de Cars-afdeling af, waar Nixon helemaal gek van is. Op het schap vond ik opeens een envelop geplakt. Er stond op: ‘Gebruik dit geld alsjeblieft om iets te kopen ter ere van ons zoontje Henry, die op 2 maart 4 zou worden.’ Ik keek vol ongeloof om me heen, overmand door emoties. De tranen stroomden over m’n wangen, bitterzoet. Aan de ene kant voelde ik de pijn van Henry’s ouders, aan de andere kant was ik zo dankbaar dat ik met Nixon iets kon doen om het jongetje te eren. Ik zou ze zo graag persoonlijk willen bedanken voor dit mooie gebaar. Ik kon voor Nixon een Cars garage kopen, die hij nooit meer heeft weggelegd sinds ‘ie hem kreeg. Happy birthday, Henry.’

Viral

Het bericht gaat viral op internet. Bonita’s verhaal is inmiddels al 20 duizend keer geliket en 3 duizend keer gedeeld.

En check even hoe blij Nixon is met zijn bijzondere cadeau:

Lees ook het prachtige verhaal over de betekenis van deze knuffelolifant.

Reageer op artikel:
Moeder vindt envelop met ontroerende boodschap in speelgoedwinkel
Sluiten