Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 24 okt 2017

Moeder vraagt haar man om baby in bed te leggen en wat hij dan doet verzín je niet

We zeggen weleens dat mannen simpele zielen zijn. Vinden ze negen van de tien keer niet leuk om te horen. Oké, we mogen ze ook zeker niet over één kam scheren, maar deze vader heeft met een toch wel heel briljante actie bewezen absoluut niet verder te denken dan zijn neus lang is. Althans, zo laat hij het lijken.

In bed leggen

In een berichtje op Twitter, dat nu het hele internet over gaat, deelt moeder Melvin Doo wat haar man voor geniaals had uitgehaald met hun dochtertje London, dat lag te slapen. ‘Aaron kwam thuis met een slapende London, die in haar Maxi Cosi zat. Ik zei tegen hem dat hij haar ‘gewoon in bed moest leggen’. Hij deed precies wat ik zei’, staat er in de Tweet.

Geen flauw idee

Hartstikke fijn dat Aaron precies deed wat ze zei, hoewel de uitvoering niet helemaal was zoals Melvin het bedoelde. Hij legde zijn dochtertje namelijk met Maxi Cosi en al in bed, met, heel schattig, een dekentje over het geheel. ‘Ik had specifieker moeten zijn’, was haar cynische reactie. ‘Ik heb geen flauw idee wat die man dacht. Ik vroeg hem ‘Dude, really?‘ en hij had geen idee waar in het over had.’

In een foto die ze als follow-up tweette, schrijft Melvin wat haar man toen zei: ‘Ik wilde haar absoluut niet wakker maken.’ Uh-uh. Slimme vent.

LEES OOK: Zo schattig: 16 smoesjes van kinderen om nog lang niet te hoeven slapen

Reacties

De tweet van Melvin is intussen al meer dan 100 duizend keer geliket en wordt nog steeds massaal geretweet. Ook de hilarische reacties liegen er niet om:

Er zijn meer slimme mannen op aarde:

Wist je dit? Zes uur slaap is bijna net zo slecht als helemaal niet slapen

Twitter Melvin Doo

Reageer op artikel:
Moeder vraagt haar man om baby in bed te leggen en wat hij dan doet verzín je niet
Sluiten