Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 7 jun 2017

Moeder zet kids in gevaarlijke posities voor toffe fotoserie (zonder photoshop)

Het liefst berg je je kinderen op in een doosje en stop je ze weg op een veilige plek, waar niets of niemand ze pijn kan doen. Moeder Emilia heeft twee kids, die ze juist wel gevaarlijke dingen laten doen. En daar maakten ze een toffe fotoserie van, naar eigen zeggen hélemaal zonder daar photoshop bij te gebruiken.

Fotoserie

Je herkent de foto’s misschien wel van een artikel dat we vorig jaar schreven. Daarin maakte de man van Emilia een te gekke fotoserie met hun pasgeboren zoontje, waarin het leek of het kleine ventje kon vliegen. Het jongetje zit nu ook weer in de shoot, maar dan samen met zijn zusje.

Gevaarlijk

‘Op een dag realiseerden we dat we wel erg vaak tegen onze kinderen zeiden dat ze dingen niet mochten doen, omdat ze zich dan misschien wel zouden bezeren. Kreten als ‘dat is gevaarlijk’ of ‘pas op jezelf’ vliegen bij ons vaak door de kamer als een van de twee weer op een tafel of een stoel klimt, om er vervolgens met een noodlanding weer vanaf te jumpen‘, zegt Emilia.

Zonder gevaar of pijn

Het leek Emilia en haar man fantastisch om hun kinderen allerlei gevaarlijke dingen te laten doen, zonder dat ze zich daarbij bezeren of gevaar lopen. Dus dat besloten ze te doen in een hilarische fotoshoot. Hoe het gedaan is houdt het stel geheim, maar de resultaten zijn in ieder geval te leuk!

1.

2.

3.

4.

LEES OOK: Fotografe maakt intieme fotoserie van zwangere koppels in bed

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Foto’s: lolove.pl


Moeder laat met fotoserie zien hoe gelukkig haar zoon is in een tutu

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

lolove.pl

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder zet kids in gevaarlijke posities voor toffe fotoserie (zonder photoshop)
Sluiten