Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Lifestyle april 28, 2019

Is jouw beste vriendin zwanger? Verras haar met deze leuke Moederdag cadeautjes!

Is jouw beste vriendin zwanger? Dan wordt ze vast overladen met cadeautjes voor de kleine. Hier is uiteraard niets mis mee, maar jouw bestie mag zelf ook wel ‘s in het zonnetje worden gezet. Moederdag is hét perfecte moment om haar te verrassen met een leuk cadeau. Want laten we eerlijk zijn, die 9 maanden pijn, hormonen, stress én alcoholloos door het leven gaan zijn niet altijd even makkelijk. Daarom verdient jouw favoriete mommy to be één van deze leuke cadeautjes!

LEES OOK: 5 Cadeaus die je wil krijgen op Moederdag dus geef je partner maar vast een hint

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn gaat gepaard met een hoop stress en pijntjes. Een zwangerschapsmassage is hét ultieme ontspanningsmoment voor jouw vriendin!

Verwenpakket

Normaliter is het geven van een douche of badpakket een tikkie afgezaagd. Maar nu the mommy to be veel lichaamsveranderingen doorstaat is niets zo fijn als producten die haar momenteel op ‘t lijf staan geschreven. Of rustgevend zijn natuurlijk! TIP: Er zijn verschillende middeltjes tegen zwangerschapsstriae. Ideaal voor zwangere vrouwen!

Kleding

Haar babybump kan aardig in de weg zitten. Daarom is loszittende kleding heer-lijk! Ga opzoek naar een stylish jurk, een wijdvallende jumpsuit of een ander mooi kledingstuk waar ze in zal schitteren.

Tas

Deodorant, foliumzuur supplementen, opfrisdoekjes, inlegkruisjes… Dit zijn slechts een paar essentials die jouw vriendin op dit moment ALTIJD bij zich wil hebben. Redenen genoeg om haar te voorzien van een fancy tas waar alles inpast!

Boek

Wedden dat jouw bestie de nieuwe inspector gadget is als het aankomt op het vergaren van informatie over baby’s. Hoewel het web volstaat met handige weetjes en tips is een boek veel rustgevender. In ieder geval voor haar ogen!

Dagboek

In een dagboek kan jouw vriendin al haar ervaringen tijdens haar zwangerschap vastleggen. Dit is een super persoonlijk cadeau! En het is natuurlijk hartstikke fijn dat zij al haar emoties van zich af kan schrijven.

High tea

Tja, die wekelijkse wijnavonden zijn tijdelijk afgelast. Maar dit wil niet zeggen dat jouw vriendin geen zin heeft om te borrelen. Maar dan wel met liters thee en zoete versnaperingen. Gezellig, persoonlijk en onvergetelijk!

Chocola

Over zoete versnaperingen gesproken… Er is vast wel een ‘crave’ die jouw vriendin heeft nu ze zwanger is. Of dit nu chocolade, augurken of mango’s zijn, voorzie haar van een flinke voorraad en ze is je eeuwig dankbaar. Tenminste, in ieder geval de komende maanden.

LEES OOK: Lekker, simpel én gezond: Recept voor bananenbrood met pure chocolade

Geurkaars

Sommige geurtjes werken ontspannend… Ideaal voor deze stressvolle periode!

Drankjes

Oei, 9 maanden géén koffie en wijn drinken is een flinke opgave. Beloon jouw bestie met alcoholvrije drankjes – mocktails! – en/of cafeïnevrije koffie. Dat wordt flink genieten; cheers! 

Reageer op artikel:
Is jouw beste vriendin zwanger? Verras haar met deze leuke Moederdag cadeautjes!
Sluiten