Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Relatie 3 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Moederdag op afstand: zo zet je jouw moeder toch in het zonnetje

Volgende week is het Moederdag, tijd om jouw moeder eens flink te verwennen en in het zonnetje te zetten. Alleen gaat dat dit jaar misschien wat lastiger dan normaal. Nu we geen dikke knuffel kunnen geven moeten we iets anders verzinnen. Op deze manieren verras je jouw moeder toch met Moederdag.

Helaas zijn de beperkende maatregelen ook tijdens Moederdag nog van kracht. Hoewel we onze moeders misschien het liefste een zoen zouden willen geven na al die weken, moeten we ons nog even inhouden. Gelukkig zijn er manieren om haar toch een fijne dag te bezorgen.

Moederdag op afstand

Deze cadeaus zorgen geheid voor een brede glimlach op het gezicht van je moeder (of oma).

Cadeautje bezorgen

Lang leven het bezorgen, of je het nu zelf doet, of door de postbode laat doen. Je kunt eigenlijk alle cadeautjes wel bij je moeder (laten) bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bos bloemen, of een lekkere parfum. Hou er wel rekening mee dat Moederdag op zondag valt, dus als je het laat bezorgen moet je even goed kijken of ze dat ook op zondag doen. We kunnen je alvast vertellen dat Bloomon dat in ieder geval wél doet!

Video

Maak een leuke video voor je moeder, eventueel samen met je broers en/of zussen. Bedenk iets creatief zoals een performance van haar favoriete liedje, of speel een scene na van haar lievelingsfilm. Hoe gekker hoe beter! Want een beetje vreugde kunnen we wel gebruiken!

Samen kijken

Samen op de bank een film kijken zit er nu even niet in. Maar je kunt wel op afstand tegelijkertijd dezelfde film kijken en ondertussen videobellen. Zo kijk je samen maar toch apart!

Handgeschreven

Niets zo persoonlijk als een handgeschreven brief of kaart toch? Schrijf een lief verhaal aan je moeder en verstuur het of breng het langs. Niet alleen mooi voor nu, ook voor later om terug te denken aan deze rare periode.

Eten bezorgen

Eten bezorgen is op zondag vaak geen probleem. Kies je voor een ontbijt, brunch, lunch, high-tea of diner? Er is genoeg keuze. Natuurlijk kun je ook zelf iets heerlijks maken en bezorgen! Je moeder zal hoe dan ook vast heel blij zijn een keertje niet zelf in de keuken te staan.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moederdag op afstand: zo zet je jouw moeder toch in het zonnetje
Sluiten