Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 20 dec 2016

Moeders delen massaal prachtige ‘tree of life’ borstvoedings foto’s

Hoe mooi en natuurlijk borstvoeding kan zijn is een onderwerp waar we maar niet over uitgepraat en gefotografeerd raken. De Brelfie maakte vorig jaar furore op het internet. Toch blijft er discussie en controverse rondom je kind voeden in het openbaar. En nu stuiten we op een nieuw fenomeen waar we naar blijven kijken, zo mooi. De Brelfie als kunstwerk, gemaakt met de foto app PicsArt.

De afgelopen weken maken vrouwen van over de hele wereld hun foto van hun borstvoedingsmoment via de foto app met de ‘tree of life’ als uitgangspunt. Deze levensboom staat symbool voor het verbinden van alle vormen van creatie en leven. En wordt vaak geassocieerd met fertiliteit en mortaliteit. Met de #TreeOfLife en #treeoflifebreastfeeding stromen Instagram en Facebook vol met de mooiste foto’s van de PicsArt Brelfies.

En ze zijn prachtig, maar vooral benadrukken ze dat borstvoeding geven de normaalste zaak van de wereld. is.

Gelukkig zijn er ook foto’s te vinden van mannen en vrouwen die met dezelfde app foto’s laten zien van voedingsmomenten met de fles. Want of het nu niet lukt om borstvoeding te geven of dat je er niet voor kiest, de bedoeling is nog altijd om iedereen te respecteren in zijn keuze. Het gaat uiteindelijk om de mooie en bijzondere band tussen moeder of vader en kind.

En jij kunt je eigen Tree of Live Brelfie zo maken:

– Download de gratis app PicsArt hier.
– Upload een foto van je favoriete borstvoedingsmoment of maak een foto.
– Kies je favoriet ‘boom’ uit met wortels en plaats ‘m op de mooiste plek
– Gebruik de magische knop om effecten en filters te proberen en kies de mooiste uit.
– Deel je prachtige creatie op Instagram of Facebook,

Reageer op artikel:
Moeders delen massaal prachtige ‘tree of life’ borstvoedings foto’s
Sluiten